Antti Horjanheimo ja Pallo-Iirot sopimukseen!

22.12.2015

Antti Horjanheimo ja Pallo-Iirot sopimukseen
Antti Horjanheimo ja Pallo-Iirot sopimukseen

Syksyllä etenkin porilaisjoukkue Musan Salaman kiikarissa ollut Pallo-Iirot kasvatti ja kulttipelaaja Antti Horjanheimo jatkaa sinikeltaisissa vuoden sopimuksella. Edustuksen paitaa 123:ssa ottelussa kantanut Horjanheimo tuo joukkueeseen kokemusta sekä osaamista niin puolustus- kuin hyökkäyspään pelaamiseen.

Antti Horjanheimo jatkaa myös ensi kaudella Pallo-Iirojen sinikeltaisissa väreissä. Horjanheimo on Pallo-Iirojen kahdeksas sopimuspelaaja ensi kaudelle. Päävalmentaja Kimmo Hörkkö oli erittäin helpottunut ja tyytyväinen sopimuksen synnyttyä.

- Horjanheimo on erittäin tärkeä palanen tässä kokonaisuudessa. Hän tuo kokemuksellaan johtajuutta joukkueeseen ja vaatimustaso omaa tekemistä kohtaan on korkealla. Se on aina hyvä merkki pelaajasta. Tuo osaamisellaan tärkeitä elementtejä sekä meidän puolustus- että hyökkäyspelaamiseen, Kimmo Hörkkö iloitsee.

Kultivoituneen luonteensa ja pettämättömän tyylitajunsa myötä edustusjoukkueurallaan kertaalleen maalipuiden väliin osunneen Horjanheimon maine on Pallo-Iirojen kannattajien keskuudessa noussut kulttitasolle.

- Fiilikseni ovat tietysti hyvät, kuinkas muutenkaan. Hyvä päätös tälle vuodelle ja nyt on sitouduttu tekemään ensi vuonna hommia siihen tapaan, että visiitistä Kolmoseen tulee kauden mittainen, Horjanheimo linjaa.

- Yritän jatkaa siitä mihin viime kaudella lopetin; kauden loppu oli multa sellaista pelaamista kuin itseltäni odotinkin. Tosi innoissani olen. En kauheasti halua sanoa mitään, vaan annetaan peliesitysten sitten kesällä puhua puolestaan.

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen sopimustilanteen löydät täältä ja harjoituskauden otteluohjelman täältä