Kaikille pelaajille omat pelipaidat kesällä 2024

Kaikilla Nappulaliigassa pelaavilla mineillä, nappuloilla ja peliporukalla tulee olla pelipaita, jotta voi osallistua ottelukierroksille. Minien ja nappuloiden pelipaitoihin kuuluu Pallo-Iirojen logo ja joukkueen nimi. Peliporukan paidoissa Pallo-Iirojen logo. Lilliputtien sinisissä ja pinkeissä paidoissa on Nappulaliigan logo. Lisämaksusta voi halutessaan ottaa numero- ja nimipainatuksen selkään. Pelipaidalla voi pelata seuraavanakin kesänä.

Paitojen sovitus ja tilaaminen tapahtuu Pyörä-Nurmella 2.5. alkaen. Paitoja on saatavilla Pyörä-Nurmelta alkukesän. Paidan hinta 25€. Mikäli ottaa numero- (6€) ja/tai nimipainatuksen (6€), on pelipaita noudettavissa Pyörä-Nurmelta painatuksien jälkeen. Paidat maksetaan suoraan Pyörä-Nurmella.

Minien ja nappuloiden joukkueet jaetaan asuinalueen mukaan. Joukkueen nimen perään on kirjattu minkä koulun oppilaita on missäkin joukkueessa. Everton (Kari, Freinet, Normaalikoulu), Manchester (Unaja, Kortela, Kourujärvi, Nanu, Vasarainen, Kodisjoki, Uotila), Arsenal (Pyynpää), Norwich (Kaaro), Liverpool (Pohjoiskehä), Tottenham (Lappi) ja Newcastle (Ihode). Lisäksi on tyttöjen joukkueet Swansea ja erityisen tuen tarvitsevien lasten Aston Villa.