Sopimusuutisia!
Edustus NJulkaistu: 17.04.2024 09.25

Sopimusuutisia!

Saga Helkelä palaa Pallo-Iiroihin. Helkelällä on takana kolmen kauden mittainen kierros pääkaupunkiseudulla.

Saga Helkelä on tehnyt vuoden sopimuksen Pallo-Iirojen kanssa. Kaudeksi 2021 Helsinkiin ja PK-35:n riveihin siirtynyt Helkelä pelasi T18 SM-sarjassa kymmenessä ottelussa. Seuraavalla kaudella Helkelä esiintyi kahdessa T18 SM-karsintasarjan pelissä, ennen siirtymistään VJS:ään, jossa raumalaisvahti ehti pelata vain kahdessa ottelussa. Kausi oli loukkaantumisten riivaama, jonka johdosta myös viime kauden pre-season kului osittain kuntoutuksessa. Viime kaudella Helkelä vartioi vantaalaisten maalia kuudessa ottelussa, joista kolmessa pelasi täydet minuutit. Näistä kuudesta ottelusta VJS voitti viisi. VJS:n viime kausi päättyi voitonjuhliin, kun seura nousi takaisin Ykköseen vuoden tauon jälkeen.

Helkelä palaa takaisin Raumalle hakemaan lisää peliaikaa, sekä kehittymään edelleen maalivahtina. Kaudella 2022 VJS:n paidassa tuli maalivahdille ensiminuutit Ykkösessä, eikä näissä peleissä palloa saatu Helkelän taakse upotettua. Saman tahdin toivotaan jatkuvan myös Pallo-Iiroissa. Tällä kaudella Iiroissa on positiivinen kilpailu peliajasta myös maalivahdin tontilla, kun maalivahtivalmentaja Jori Luukon valmennuksessa on kaksi erinomaista maalivahtia.


Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Saga on pitkä ja ulottuva maalivahti, mikä luo meille turvaa varsinkin erikoistilanteiden puolustamisessa. Saga on rohkea myös jalalla. Sagalta tullaan odottamaan tulevalla kaudella paljon hyviä torjuntoja ja laadukasta pallollista pelaamista.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

KOTIAVAUS ON NYT LAUANTAINA, OSTA KAUSIKORTTISI NYT!