Länsi-Suomen Osuuspankki

OP Länsi-Suomi (viralliselta nimeltään Länsi-Suomen Osuuspankki) on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja toimialueensa johtava pankki. Olemme lähellä asiakasta - pankillamme on 7 toimipistettä ja 1 kohtaamispaikka sekä verkko-, mobiili- ja puhelinpalvelut.

Oras

Oras keskittyy tuotannossaan yksityisten ja julkisten tilojen korkealaatuisiin ja innovatiivisiin vesikalusteratkaisuihin. Oras Group mahdollistaa yli sadan vuoden kokemuksella turvallisen, mukavan ja kestävän vedenkäytön, kaikille.

Osuuskauppa Keula

Osuuskauppa Keula on noin 31 500 asiakasomistajan omistama raumalainen yritys. Keulan toimialue ulottuu Raumalta Euraan, Eurajoelle, Laitilaan, Pyhärantaan ja Säkylään. Työntekijöitä Keulassa on noin 500 ja liikevaihto on noin 160 milj. €. Liiketoiminta-alueita ovat market- ja erikoistavarakauppa, ABC -liiketoiminta ja ravintolaliiketoiminta sekä S-Pankki.

Raumaster

Suomalaista konetekniikkaa puunjalostus- ja energia-alalla maailmanluokan laadulla. Raumaster Oy, perustettu 1984, on tunnettu edistyneiden materiaalinkäsittelyjärjestelmien ja -laitteiden toimittaja. Tänä päivänä yritystämme pidetään toimialallaan globaalina johtajana.

Ravintola Buena Vista

Viihtyisä seurustelu- ja ruokaravintolamme Buena Vista sijaitsee kuuluisan Rauman kanaalin rannassa, aivan Rauman keskustassa. Raumalaiset ja kaupungissa vierailevat matkailijat ovat nauttineet jo parin vuosikymmenen ajan herkuistamme ja palvelustamme. Monipuolisella à la carte -ruokalistallamme on yli 50 ruokalajia. Erityisen kuuluisia olemme herkullisista pihveistämme.

Teollisuuden Voima

TVO-konserni on Suomessa ydinvoimaosaamisen keskus. Laadukkaan työtuloksen tekee osaava, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö. Ydinvoima-ala työllistää Suomessa noin 4 000 henkilöä, joista noin 1 000 on töissä TVO-konsernissa.Alfa Laval Aalborg Oy

Alfa Laval on maailman johtava ensiluokkaisten tuotteiden toimittaja lämmönsiirron, erottelun ja virtaustekniikan aloilla. Näiden pohjalta pyrimme parantamaan asiakkaidemme tuottavuutta ja kilpailukykyä eri toimialoilla kaikkialla maailmassa. Tunnistamme heidän haasteensa ja toimitamme kestävän kehityksen mukaisia tuotteita ja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän vaatimuksiaan – pääasiassa energia-, ympäristö-, elintarvike- ja meriteollisuudessa.

Marva Media

Sanomalehti Länsi-Suomi tarjoaa joka päivä tuoreeltaan uusia näkymiä lähelle ja kauas. Verkossa LS24.fi luo puheenaiheita päivittäin ja painettu sanomalehti jaetaan tilaajille viidesti viikossa. Länsi-Suomi tavoittaakin yli 88 000 (KMT 2022) lukijaa joka viikko. Keskiviikkoisin ilmestyvä kaupunkilehti Raumalainen puolestaan tavoittaa lähes kaikki kotitaloudet Raumalla, Eurassa, Laitilassa, Eurajoella (ei Luvia) ja Pyhärannassa.

Rauman Energia

Rauman Energia -konserni on Rauman kaupungin 100 % omistama ja se tuottaa laadukkaita energiapalveluja kilpailukykyiseen hintaan. Rauman Energia Oy perustettiin vuonna 1997. Vuonna 2017 sähkönsiirtoliiketoiminta yhtiöitettiin, jolloin muodostui Rauman Energia -konserni, jonka henkilöstömäärä on 25.


Kivikylän kotipalvaamo

Kivikylän Kotipalvaamon tarina alkaa 1970-luvun lopulta, jolloin Kivikylän nykyisen omistajan ja toimitusjohtajan Jari Laihosen isä alkoi harjoittaa palvaamotoimintaa Lapin Kivikylässä. Jari Laihosen saama verenperintö palvaamiseen johti siihen, että Jari jatkoi isänsä toimintaa ja perusti vuonna 1992 Kivikylän Kotipalvaamo Oy nimisen yrityksen. Nyt Kivikylän Kotipalvaamolla on noin 280 työntekijää ja kolme tehdasta. Lapin tehtaassa suoritetaan ruhojen leikkaukset ja lihojen palvaukset, Huittisten tehdas toimii makkaratalona ja Säkylän tehtaassa valmistetaan mm. lintutuotteiden lisäksi jauhelihaeinekset eli pihvit ja lihapullat.

Kotikivi

Liikenne Kotikivi on vuonna 2008 perustettu taksi- ja linja-autoliikennettä harjoittava yritys. Yrityksen toimintaan kuuluu pääasiassa tilausajot Euran ja sen lähikuntien alueelta, sekä linja- ja palveluliikenne Eurassa.

Nuohouspalvelu Lehtimäki

Nuohouspalvelu Lehtimäki Oy on raumalainen, vuonna 2000 perustettu nuohousalan yritys, joskin alan kokemusta löytyy jo vuodesta 1997. Kokemusta löytyy siis yli 20 vuoden ajalta. Jouko Lehtimäki on yksi Rauman nuohoojista. Nuohoustoimi meillä keskittyy Raumalle. Nuohouksen lisäksi tarjoamme kuitenkin monia muitakin palveluita erikoistuen erityisesti piippujen, hormien ja tulisijojen kuntokartoituksiin ja saneerauksiin.

Rauman Akku

Vuonna 1972 pomarkkulainen lihamestari Antti Lammi muutti Porista Raumalle ja osti Rauman Akun. Tehtaankadulla sijaitsi pieni liike, jossa vaimo Taimi täytti akkuja ja Antti myi niitä eteenpäin. Toiminta kehittyi, ja vuonna 1983 muutettiin nykyiseen kiinteistöön Hakunintielle, ensin seitsemän muun yrityksen kanssa. Tilantarve kasvoi ja nyt Rauman Akulla on samassa kiinteistössä käytössään 2000 neliötä. Vuonna 1995 Rauman Akussa ymmärrettiin, että työkaluissa ja asiakkaiden kokonaisvaltaisessa palvelemisessa olisi tulevaisuus. Syntyi Tekniikan Erikoisliike, jonka nykyään tunnemme.


Rauman Kaupunki

Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät. Teollisuus, satama, kaksi maailmanperintökohdetta sekä runsas kulttuuritarjonta pitävät kaupunkimme vireänä.

Viking Line

Viking Line yhdistää pohjoista Itämerta ympäröivät maat harjoittamalla kestävää ja säännöllistä laivaliikennettä, joka palvelee kaikkia. Kolme Viking Linen peruspalvelua ovat risteilyt sekä matkustaja- ja rahtiliikenne. Ainutlaatuinen osaaminen näiden palveluiden yhdistämisessä luo etua asiakkaille ja Viking Linen liiketoiminnalle.Viking Line on liikennöintialueensa johtava tavaramerkki ja ensisijainen valinta kaikille, jotka etsivät kuljetusta ja elämyksiä. Viking Line säilyttää asemansa kannattavana yrityksenä ja kehittää sitä edelleen.

Ravintola Hook Rauma

Maittavien ruokien lisäksi Hookissa voit nauttia myös urheilutarjonnasta screenien välityksellä mm. Jääkiekon SM-liiga, CHL:llää ja paljon muuta. Lisäksi näytämme tärkeimmät tapahtumat screeneiltä. Suomen parhaiksi kehutut tuoreet vastapaistetut kanansiivet herkullisen kastikkeen kera vievät kielen mennessään!

Veikkaus

Veikkauksen tarkoituksena on tuottaa peleillä iloa. Veikkaus tarjoaa elämyksiä ja huippupelejä, mutta ei hinnalla millä hyvänsä. Veikkaus haluaa huolehtia, että peli-ilo säilyy ja pelaaminen pysyy harmittomana.


Matkassa mukana