Harri Virtanen edustusjoukkueen valmentajaksi

22.8.2014


Pallo-Iirojen hallitus on päättänyt vaihtaa edustusjoukkueen valmentajaa. Hannu Tourun tilalle valmentajaksi tulee Harri Virtanen ja kakkosvalmentajaksi Sami Vahanto.

Hallitus joutui tekemään raskaan päätöksen eilen torstaina kun se pitämässään kokouksessa tuli siihen tulokseen että edustusjoukkueen päävalmentaja on vaihdettava. Syyt vaihtoon olivat tulokselliset ja eritoten joukkueen nykyinen sarjasijoitus. Samalla vaihtuu myös kakkosvalmentaja.

Päävalmentajaksi tulee siis Harri "Hati" Virtanen joka vetää ensimmäisen kerran treenit joukkueelle tänään ennen lauantaina tärkeää vieraspeliä.

Iiro Koivulan tilalle kakkosvalmentajaksi tulee Sami "Pikkis" Vahanto. Koivula jää sivuun myös A-junioreiden joukkueen valmennuksesta ja vetovastuun ottaa joukkueen mukana jo nyt ollut Reijo Uggendal sekä uutena mukaan tulee B-junioreiden valmentaja Pasi Rantanen. Reijo ja Pasi hoitavat yhdessä loppukauden sekä A- että B-juniorijoukkueiden valmennuksen.

Harri Virtasen tilalle -00 ikäluokan valmentajaksi tulee JP Savolainen myös Harri Kanerva tulee saman ikäluokan valmennusryhmään, jonka tilalle -03 ikäluokan päävalmentajaksi nostetaan Joel Grasso.

Edustusjoukkueen huoltajaksi tulee loppukaudeksi reservijoukkueesta tuttu ahkera huoltospesialisti Janne Matinen.

Arto Uusitorppa saa avukseen edustuksen joukkueenjohtotehtäviin Tiina Willmanin.