Uusia pelaajasopimuksia

9.12.2013Pallo-Iiroilla on ilo ilmoittaa kolmesta pelaajasopimuksesta tulevalle kaudelle. Nimensä sopimuspaperiin ovat rustaneet Jussi-Pekka Savolainen, Mikko Laaksonen sekä Matias Majapuro.

Savolainen seuralle tärkeä kentällä ja sen laidalla

Viime kauden avainpelaajiin kuulunut 28-vuotias keskikentän kikkakone ja duracell-pupu Jussi-Pekka Savolainen jatkaa Iirojen paidassa myös ensi kesänä. Valitettavasti Jiipeen kauteen valmistautumista hidastaa viime kesänä tullut alaraajavamma joka ei ole parantunut odotetulla tavalla vaan se vaatii leikkaushoitoa. Loukkaantumisesta huolimatta seura haluaa kiinnittää yhden seuran tärkeimmistä pelaajista myös ensi kesäksi. Pelaamisen ohella Jiipee jakaa oppejaan juniorien taitokoulun vetäjänä sekä seuran 03-ikäluokan valmentajana.

Laaksosesta ykkösmaalivahti

23-vuotias Mikko Laaksonen puolestaan saa ylleen ykkösmaalivahdin viitan uuteen kauteen lähdettäessä. Viimeisinä vuosina on edustuksen ykkösmaalivahti tullut seuran ulkopuolelta mutta nyt maalinsuulla nähdään jälleen raumalaisväriä. Seuran maalivahtitilanne näyttää erittäin lupaavalta sillä Mikon kirittäjänä toimii Iiro Koski ja taustalla vaanii A-junnuissa lupaavat maalivahdit Panu Erama sekä Matias Ussa.

Majapuro kanarianlinnuista Iiroihin

Uutena pelaajana Pallo-Iirojen paidan päälle vetää tuulennopea Matias Majapuro joka on viime kausina pelannut Kakkosta ÅIFK:n riveissä ja Ykköstä FC Espoossa. 24-vuotias Majapuro on TPS:n juoniorimyllyn kasvatti ja hän viihtyy parhaiten topparin tai laitapakin tontilla. Hänellä on takataskussaan Veikkausliigan pronssimitali sekä A-junnujen SM-kulta TPS:n paidasta.