Jasmin ja Minttu Ylikraka palaavat Raumalle
Edustus NJulkaistu: 17.05.2023 17.45

Jasmin ja Minttu Ylikraka palaavat Raumalle

Jasmin ja Minttu Ylikraka palaavat Iirojen raitapaitaan. Jasminilla on takanaan välivuosi jalkapallosta, Mintun aloittaessa toisen peräkkäisen kautensa Pallo-iirojen edustusjoukkueessa.

Jasmin ja Minttu ovat viettäneet talvikauden parketilla, molempien pelattua Naisten Futsal-Liigaa MuSa:n riveissä. Kausi päättyi finaaleihin, joista siskokset pokkasivat hopeiset mitalit kaulaansa. Maaliverkot pöllysivät talven aikana kohtuullisesti, Jasminin viimeisteltyä 29 ottelussa 23 maalia ja Mintun vastaavasti 28 ottelussa 24 maalia.

Vuoden tauon jälkeen viheriöille palaava Jasmin on intoa täynnä jalkapallokauden alkaessa.

- Innolla odotan uutta kautta! Pitkään mietin lähdenkö pelaamaan jalkapalloa, kun viime kausi jäi intin vuoksi välistä. Hinku futiskentälle on kuitenkin kova, joten päätin jatkaa jalkapalloa ja katsoa vielä mihin omat rahkeet riittää.

Minttu sai alleen viime vuonna täyden kauden edustuksessa.

- Hienoa päästä pelaamaan taas Pallo-Iiroihin. Tavoitteena olisi jatkaa siitä mihin viime kaudella jäin.

Vastuuvalmentaja Aake Rapala odottaa näkevänsä, mitä siskokset tänä vuonna saavat aikaan

- Molemmat ovat tuttuja Pallo-Iiroille. Molemmat ovat myös osoittaneet, että pystyvät tällä tasolla hienosti pelaamaan. Molemmat ovat viettäneet Futsalin parissa tämän talven ja sen takia pääsevät nyt vasta osallistumaan meidän kauteemme. Hyvät ja innostuneet fiilikset myös näistä kahdesta pelaajat. Tosi hieno juttu ja tärkeät palaset saadaan taas mukaan. Saadaan lisää kilpailua joukkueen sisään, sekä laatua, taitoa ja asennetta varmasti tulee näiden pelaajien myötä koppiin.

Naisten seuraava kotiottelu pelataan 23.5., jolloin vastaan asettuu Ilves/2