Sopimusuutisia!
Julkaistu: 15.10.2023 16.45

Sopimusuutisia!

Maija Karta avaa pelin pelaajien osalta naisten kaudelle 2024. Puolustajan sopimus kattaa vuoden eteenpäin.

Maija Karta oli viime kaudella ensimmäinen, joka laittoi nimensä sopimukseen. Tulevaksi kaudeksi tilanne ei muuttunut, vaan Karta ilmoitti halukkuutensa pelata seurassa myös tällä kertaa ensimmäisenä. Päättyneellä kaudella 21 ottelussa esiintynyt ja jokaisessa pelaamassaan sarjapelissä avauksessa ollut toppari ei maalinteossa onnistunut, mutta oli tärkeä linkki puolustuspäässä, kun Iirot päästi Ykkösessä neljänneksi vähiten maaleja. Suomen Cupissa Karta esiintyi kolmessa ottelussa.

Takana Kartalla on pelejä aikuisten tasolta kolmelta kaudelta, debyytti naisten edustusjoukkueessa ja Ykkösessä tapahtui vuonna 2021, jolloin Karta pelasi jo 16 ottelussa, avaten kymmenen peliä. Ykkösessä on syntynyt tänä aikana yksi maali.

Kartan kummiyrityksenä toimii kaudella 2024 Rakennus Jope.


Vastuuvalmentaja Aake Rapala kommentoi

- Maija pelasi kaudella tasaisen varmasti, ollen lähes jokaisessa ottelussa omalla tasollaan. Maija kehittyi kauden aikana pelinavaamisessa ja pelitilojen tunnistamisessa. Tulevalta kaudelta odotamme Maijan ottavan isompaa roolia ja ottavan selkää johtajan roolia joukkueessa.


Lisää pelaajasopimuksia luvassa tulevaisuudessa!