Iirolandiassa lennokas startti syksyyn!

26.10.2015

Viime vuonna Iirolandian keskiarvo viiden ensimmäisen kerran jälkeen oli 298 lasta. Tänä syksynä vastaava lukema on hienosti 342. Keskiviikkona Iirolandia Halloween, tervetuloa!

Iirolandian suosioon vaikuttaa varmasti uudet hankinnat kuten polkuautot, kuplafutikset ja törmäystyynyt. Uutena toimintona Iirolandiassa voi myös järjestää lasten kaverisynttäreitä. Aarteenetsintä, pienten lasten musiikkiliikunta ja teemakerrat ovat pitäneet suosionsa tänäkin syksynä.

Lapset nauttivat edelleen vapaasta liikkumisesta Iirolandiassa. Osassa toimintapisteistä on ohjaajat ohjeistamassa ja katsomassa lasten perään, muuten iirolandiatoiminta on vapaata liikkumista. Kuplafutiksissa lapset tykkäävät pyöriä, törmäillä toisiinsa ja hassutella. Kuplat soveltuvat parhaiten 9-11 vuotiaille, mutta nuoremmatkin yli 5-vuotiaat voivat niitä kokeilla. Tällä hetkellä Iirolandiassa on käytössä 4 kuplaa.

Polkuautoilla vedetään rallia hallin juoksusuoralla, jonne on rakennettu oma ajorata. Autoja on erilaisia - osalla autoista voi ajella yhdessä kaverin kanssa. Autovarikolla on aina jonoa, joka itsessään kertoo autojen suosiosta. Autovarikolla lapset ohjataan vuorollaan autoihin.

Iirolandiassa voit nyt myös järjestää lasten kaverisynttärit. Iirolandian synttäripaketteja on kahdenlaisia, joista voi valita mieluisansa. Synttäripaketteihin kuuluu sisäänpääsy Iirolandiaan, ongintaa, kasvomaalausta, juhlapöydän herkut ja kattauksen sekä ohjaajan. Lisätietoja synttäripaketeista http://www.palloiirot.fi/iirolandia/synttarit/

Tulossa Iirolandian Halloween

Keskiviikkona 28.10. vietetään Halloweenia. Luvassa on hämyisempää tunnelmaa, halloweenaiheista kasvomaalausta ja aarteenetsintää. Lisäksi järjestetään naamiaiset. Jokainen voi halutessaan pukeutua Halloweenin mukaisesti, parhaat asusteet palkitaan!

Tervetuloa!