Naiset kohtaavat tänään EBK:n rästiottelussa

8.9.2021


Naisten joukkue kohtaa tänään koronaepäilyn takia siirretyssä ykkösen ottelussa EBK:n Espoosta. Peli alkaa Buena Vista Stadionilla kello 19.15.

Iirot oli keväällä Espoossa pelatussa ottelussa parempi 4–1 lukemin. Sarjataulukossa kotijoukkue on tällä hetkellä kolmantena 31 pisteellä. Vieraat majailevat sijalla 10 ja pisteitä on kertynyt 19. Molemmat ovat pelanneet 17 ottelua.

Iirot löivät viime torstain jännitysnäytelmässä TPS:n kotonaan maalein 2–1. Tämä tarkoitti sitä, että sarjapaikka alkaa olemaan melko lailla varmistettu. Tasaisessa sarjassa pelataan niin paljon ristiin, että on vaikea enää kuvitella raumalaisia edes karsijan paikalle putoamistaisteluun.

Sen sijaan yläpuolella kaikki on vielä mahdollista. Sarjaa johtava PKKU on vain neljän pisteen päässä, ja kakkosena tällä hetkellä kärkkyvä ONS kolmen pistettä karussa.

Sinikeltaiset saavat tänään lähes parhaan kokoonpanonsa kentälle, vain Jasmin Ylikraka ja Jenna Dahlberg puuttuvat vahvuudesta. Ylikraka on futsalin maajoukkueleirillä ja Dahlbergilla täyttyi varoitustili viime pelissä.

Tervetuloa Äijänsuolle illalla kannustamaan Iirot tärkeään voittoon!