Naisten joukkueen kapteenistossa kokemusta ja kovuutta

28.5.2020


Tulevalla kaudella kapteenin nauhaa kantaa Katri Juhola, joka kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja aloittaa edustustasolla jo 23. kautensa. Kapteeniston täydentävät Jessica Kannosto, joka pyssytti viime kaudella 17 maalia ja B-tyttöjen joukkueen viime kaudella SM-hopealle kipparoinut Jenna Dahlberg.

Katri Juholan ura edustusjoukkuetasolla alkoi vuonna 1997 RKV:n riveissä. Sen jälkeen tie on vienyt muutamaksi kaudeksi liigakentille TuWen ja NiceFutiksen riveihin, mutta pääasiassa Juhola on pelannut Raumalla ja Pallo-Iiroissa, muutamaa FC Raumassa pelattua kautta lukuun ottamatta. Hyökkäyspäässä viihtyvä Juhola ampui viime kaudella 13 maalia. 

Jessica Kannosto siirtyi Porista Raumalle kaudeksi 2019. Sitä ennen Kannosto pelasi NiceFutiksessa viisi kautta liigatasolla sekä yhden kauden Ykkösessä, kausi 2016 meni liigakentällä HJK:n paidassa. Kannosto pommitti viime kaudella Naisten Kakkosessa 17 maalia ollen joukkueen maalintekijätilaston ykkönen ja pelaten yhtä vajaa kaikki ottelut.

Jenna Dalhberg on Uudenkapungin Pallokerhon kasvatti, josta hän siirtyi Raumalle vuonna 2016. Kaudet 2016 - 2019 Dahlberg ahkeroi sekä B-tyttöjen että Naisten otteluissa ja kuului molemmissa joukkueissa runkopelaajiin. Viime kaudella Dahlberg kipparoi B-tyttöjen joukkueen SM-hopealle.