Naisten sarjapaikan siirto hyväksyttiin

20.12.2014


Suomen Palloliiton kilpailuvaliokunta hyväksyi naisten II-divisioonan sarjapaikan siirtoanomuksen FC Raumalta P-Iiroihin!

Naisjalkapallo kakkosessa P-Iirojen nimellä

 

Raumalaisessa naisjalkapallossa edetään mielenkiintoisia vaiheita tällä hetkellä. FC Rauman ja Pallo-Iirojen pitkäkestoinen yhteistyösopimus allekirjoitettiin alkusyksyllä. Nyt takana on harjoittelujakso, joka päättyi lauantaina keskinäiseen otteluun ja sen jälkeen yhteiseen jouluateriaan ja oman joukon kehittämällä ohjelmalla kellariteatterin tiloissa. Sopivasti Palloliitto ehti ennen tauon alkua hyväksyä seurojen anomuksen naisten kakkosen sarjapaikan siirtämisestä P-Iirojen nimiin.

Yhteistyö on lähtenyt käyntiin hyvin ja reilun 40 pelaajan ryhmä (B-tytöt ja naiset) on harjoitellut kovaa ja hyvällä motivaatiolla. Takana on yksi virallinen harjoitusottelu ja muutama keskinäinen peli. Tuossa varsinaisessa harjoituspelissä TPS:n kakkosjoukkue kaatui 3-0 hyvätasoisen ottelun jälkeen. Pelaajien ryhmittely tehdään ensimmäisen kerran omatoimisen jakson alkaessa ja vuodenvaihteessa jatketaan jälleen yhteisharjoittelua. Naiset pelaavat kakkosta ja B-tytöt ykköstä viimevuotiseen tapaan.

Toiminnassa on pyritty näiden kahden joukkueen muodostamassa kokonaisuudessa ennen kaikkea pelaajien taitojen ja fysiikan sekä sitä kautta henkisen asenteen kehittämiseen kohti entistä urheilullisempaa ja kilpailullisempaa toimintaa. Varsinainen ykkösetappi siintää muutaman vuoden päässä eli vuodessa 2021. Silloin pitäisi yhteistyöhön lähdettäessä päätetyn tavoitteen mukaan pelaamaan naisten liigaa raumanseutulaisin voimin.