Matti Lehtonen jatkaa Pallo-Iirojen Fortum tutorina

2.2.2012


Palloliitto valitsi yli 140 hakijasta 101 Fortum tutoria kaudelle 2012. Heidän joukossaan on myös Matti Lehtonen, joka jatkaa näin työtään Pallo-Iirojen lasten valmentajien tukena.

Matti Lehtonen on innoissaan siitä, että tutor-työ saa jatkoa Pallo-Iiroissa.

- Ensimmäinen Fortum tutor -vuosi on lopuillaan ja pitkäjänteisen työn jatkuminen tietää tehokkuuden aikaansaamista. Saimme siis mahdollisuuden jatkaa vuoren huipun tavoittelua, eikä tarvinnut jäädä rinteeseen odottelemaan. Siitä kiitos valitsijoille, Lehtonen kuvaili tunnelmiaan valinnasta.

Lehtosella riittää entistä enemmän intoa tutor-työhön, siksikin hän otti valinnan ilolla vastaan. Onkeen on jo myös ehtinyt tarttua kokemusta ja oppia, joten "Masa" uskoo pystyvänsä antamaan vieläkin enemmän ja entistä parempia välineitä Iirojen lasten valmentajille ohjaustöihinsä.

- Työ on ollut hyvin mieluisaa minulle. Ohjaajien ja valmentajien vastaanotto ollut koko kauden todella korkealla. Tässä työssä huomaa olevansa ihmisille ohjaaja, olkapää, auttaja ja sparraaja … yhdessä tekemisen meininki tulee varsin hyvin esiin, jota itse pidän yleisesti ottaenkin tärkeänä joukkueessa, Lehtonen kertoo.