Edustuksen treenimatsit jatkuvat TPV:n vierailulla

11.2.2011


Ykkösdivisioonasta putoamispeikon karvaisessa syleilyssä tipahtanut Tampereen Palloveikot on Iirojen seuraava vastustaja

Päävalmentaja Pasi Lehtonen lupailee paikalle saapuville jalkapallon ystäville tasonnostoa edellisestä tappiollisesta PoPa-ottelusta.

- Uskoisin, että tappio muistutti joukkuetta hyvän asenteen, keskittymisen ja huolellisuuden merkityksestä pelissämme, pakkassäitäkin viileämpi Lehtonen napautti.

Taktisia yllätyksiä?

Lisäksi Saku Peltosen täydentämä kotijoukkueen valmennuksellinen johto saattaa vetäistä taktiikkasalkustaan uusia yllätyksiä.

- On mahdollista, että avauskokoonpanoomme tai peliryhmitykseemme tulee kokeiluja. Olemme tiiviissä yhteydessä Peltsin kanssa, lounaalta tavoitettu Lehtonen paljasti.

Pelaajien nimiä tai taktisia muodostelmia kansanedustajiakin kiireisempi päävalmentaja ei ehtinyt sen enempää kuin suostunutkaan kertomaan.

Estyneiden pelaajien listalla edelleen tungosta

Iiropurren kippari Kimmo Hörkkö on fyysisen valmennuksen kurssilla Eerikkilässä. Kokeneet Sami Vahanto ja Iiro Aalto eivät ole valmennuksen mukaan vielä täysin valmiita otteluihin, kuten ei pelaajavalmentaja Peltonenkaan.

Rampojen teatterissa esityksiään jatkavat polvivaivaiset Ville Kukkanen ja Juho Lehtovaara. Roope Raunion olkapää odottelee kuvauksia ja tuore tapaus on Joona Vainiolan murtunut sormi. Jere Narkko on ollut pitkään flunssassa.

Nico Rinnettä koulutetaan Säkylässä puolustamaan maatamme.

Terveet taistelevat talviharjoitteluhallissa klo 14.00.