Miesten turnaus

25.2.2006

päättyi kotijoukkueen voittoon...

Pallo-Iirojen miehet eivät antaneet muille mahdollisuuksia järjestämässään turnauksessa. P-Iirot voittivat kaikki kolme pelaamaansa ottelua maalisuhteella 10-1.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui JK Tallinna Kalev, jonka P-Iirot voitti 1-0 (1-0) Joao Gaetin tekemällä maalilla. Maaliin hyvän syötön antoi Ari Qvist. Kottijoukkue hallitsi kenttätapahtumia varsinkin ensimmäisen puoliajan mutta toisella puoliajalalla myös Kalev alkoi saada otetta pelistä ja muutamia vaarallisia vastahyökkäyksiä, jotka Iiropuolustus kuitenkin pystyi torjumaan.

Toisessa ottelussa vastaan asettui EuPa, jonka Iirot voitti 4-0 (2-0). EuPa oli lähtenyt turnaukseen hakemaan kovia otteluita sillä se oli ainoa kolmosen joukkue. Hyvin Euralaiset taistelivat ottelunsa mutta P-Iirot pystyi kuitenkin pyörittämään ottelua, vaikka oli vaihtanut avaukseen yhtä vaille kaikki avauksen miehet. P-Iirojen maaleista ottelussa vastasivat Mika Saari (2), Joao Gaetti sekä Kimmo Karvonen.

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui KaaPo, joka on yksi P-Iirojen kesän vastustajista.  P-Iirot ratkaisi ottelun jo ensimmäisellä puoliajalla, joka päättyi kotijoukkueelle 3-0. Koko ottelun lopputulos oli 5-1. P-Iirot pystyi parempaan joukkuepelaamiseen kuin vastustaja ja myös liikkuminen oli vastapuolta astetta parempaa. Hieman alkoi joukkueella päivä painaa jaloissa, kun ajoittain puolustuksen ja hyökkäyksen väli kasvoi liikaa, mutta onneksi vastustaja ei kyennyt käyttämään tilaisuuttaan hyväkseen. P-Iirojen maalintekijät ottelussa: Ari Qvist, Jukka Raivio, Mika Saari, Drian Souza ja Kimmo Karvonen.

Positiivista P-Iirojen otteissa oli tehtyjen maalien määrä (10), mutta valmentaja Tero Suonperän mukaan koko joukkueen puolustamisessa on ajoittain pieniä puutteita. Uuden pelitavan opettelu alkaa kuitenkin tuottaa tulosta hän lisää.

Turnauksen ottelutulokset:

Pallo-Iirot - JK Tallinna Kalev 1-0 (1-0)
EuPa - KaaPo 1-4 (0-2)
Pallo-Iirot - EuPa 4-0 (2-0)
KaaPo - JK Tallinna Kalev 1-3 (1-0)
JK Tallinna Kalev - EuPa 3-2 (2-1)
Pallo-Iirot - KaaPo 5-1 (3-0)