Otto Schultz jatkaa Pallo-Iiroissa

1.11.2019

Otto Schultz jatkaa Pallo-Iiroissa ja muuttaa Raumalle.
Otto Schultz jatkaa Pallo-Iiroissa ja muuttaa Raumalle.

Schultz on kirjoittanut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Otto Schultz siirtyi viime kauden alussa Pallo-Iiroihin koko kauden lainasopimuksella. Hän ehti pelata vain kaksi ottelua ennen kuin palasi takaisin kasvattajaseuraansa FC TPS:aan. Ykkösessä minuutteja kertyi neljässä ottelussa, ennen kuin heinäkuun puolivälissä tuli paluu Raumalle. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan enää ollut laina, vaan Schultz kirjoitti sinikeltaisiin loppukauden kattavan sopimuksen.

Nyt sopimusta jatkettiin vuodella.

- Ilmapiiri pukukopissa ja sen ulkopuolella on ollut hyvä. Puolen vuoden aikana tutustuin huikeisiin pelaajiin ja taustahenkilöihin, joka vaikuttaa todella paljon pelaamiseen ja kehittymiseen, kun viihtyy seurassa. Se oli myös iso syy jatkosopimukseen. Toinen syy oli seuran ja ympäristön mahdollistamat puitteet ammattimaiseen toimintaan, Schultz kertoo.

Viime kaudella 21-vuotias puolustaja kulki paljon akselia Turku-Rauma. Ensi kaudella matka Äijänsuolle lyhentyy merkittävästi, kun Schultz muuttaa Raumalle.

- Totta kai piti alkuun pohtia, haluanko muuttaa pois Turusta, kun se on aina ollut koti, ja kaikki läheiseni ja ystäväni asuvat siellä. Sellainen fiilis kuitenkin on, että kaipaa vähän vaihtelua ja odotan innolla muuttoa Raumalle. Autolla edestakaisin kaupunkien välillä kulkeminen oli henkisesti ja fyysisesti todella raskasta ja koen, että se häiritsee pelaamista. Nyt ei enää tarvitse käyttää aikaa ja energiaa siihen.

Menneellä kaudella Schultz pelasi Pallo-Iiroissa yhteensä 13 ottelua, joissa jokaisessa kertyi täydet peliminuutit. Nyt tavoite on ottaa askel eteenpäin – niin joukkueena kuin henkilökohtaisestikin.

- Isompaa roolia ja vastuuta lähdetään hakemaan, ja olen luottavainen, että pystyn odotukset täyttämään. Aina toiveena on tietenkin saada kokonaisvaltaisesti hyvä kausi, pysyä ehjänä ja saada isoja peliminuutteja. Joukkueena tavoite on kohentaa sarjatulosta ja uskon, että siihen on hyvät mahdollisuudet, vaikka kova ja tasainen sarja tulee varmasti olemaan.