Juhannusviikon ottelutapahtuma rakentuu: ravintola Sydvestin prokokki Juho Jokela mukaan tekemään gourmet-hodareita

1.6.2018


20.6. keskiviikkona FC Boda - ottelussa tapahtuu. Ottelutapahtumaan on tulossa pienpanimo Beerhunters tuotteineen sekä levyjä pyörittämään Itäpuisto Kings - poppoosta DJ Eero Sipsi. Viimeisimpänä mukaan lupautui prokokki Juho Jokela ravintola Sydvestistä. Jokela tarjoilee ottelutapahtumassa kannattajaystävälliseen hintaan gourmet-hodareita.

Pallo-Iirojen tavoitteena on juhannusviikon ottelussa rikkoa 600 katsojan raja. Kannattajia palvellaan monin eri tavoin. Filippon pizzojen, lapsiparkin ja jäätelöauton lisäksi esillä on paikallisia ja lähiseudun yrittäjiä.

Ravintola Sydvest on merihenkinen bistro ja gastropub, joka arvostaa paikallisia raaka-aineita. Jokela näkee, että Pallo-Iiroissa ja Syvestissa on paljon samaa.

- Pallo-Iiroissa ja ravintola Sydvestissa on molemmissa vahva paikallinen mauste. Halusin ehdottomasti tulla tähän mukaan, Jokela hehkuttaa.

- Pidän tällaisista keikoista, jossa pääsee suoraan asioimaan ihmisten kanssa ja vähän erilaisessa ympäristössä.

Ravintola Sydvestin kotisivut.

Juhannusviikon ottelussa FC Bodaa vastaan peli alkaa klo 18.30, mutta gourmet-hodarit, Beerhuntersin tuotteet ovat saatavilla ja levyjä aletaan soittamaan jo klo 17.30 alkaen. Tästä on hyvä aloittaa juhannuksen vietto!

Mistä juhannusviikon ottelussa on kyse?

-> https://www.palloiirot.fi/?x254096=1508893https://www.palloiirot.fi/?x254096=1508893