Tavoitteena voitto ja 400 rikki katsomossa

2.5.2018 klo 17:00


Lapsiparkki
Lapsiparkki
Filippon pizzat
Filippon pizzat
Yleisö on löytänyt Äijänsuolle
Yleisö on löytänyt Äijänsuolle

Pallo-Iirojen kauden kolmas kotiottelu on kivenkovaa FC Ålandia vastaan, jota pidetään yhtenä suurimmista nousijaehdokkaista. Yleisö on löytänyt erinomaisesti katsomoon ja lauantaina on tavoitteena rikkoa 400 katsojan raja.

Viime kaudella kaksi ensimmäistä kotiottelua keräsi 225 ja 361 henkeä. Kauden avausottelu pelattiin TPK:ta vastaan ja toinen ottelu oli toukokuun puolella kärkiottelu lopulta sarjasta noussutta KaaPo:a vastaan.

Tällä kaudella avausottelu keräsi 361 henkeä ja toinen kotiottelu jo 391 kannattajaa. Huomattavaa on, että tällä kaudella sarja alkoi tavanomaista aikaisemmin.

FC Åland on aloittanut kautensa ensin voittamalla kolme ensimmäistä ottelua, mutta viime kierroksella joukkue hävisi hieman yllättäen sarjanousija Wilppaalle. Ahvenanmaalaisjoukkue on pelannut kuitenkin vasta yhden kotiottelun.

FC Åland sai huomattavia vahvistuksia Veikkausliigasta kun joukkueeseen liittyi vielä viime kaudella epäsäännöllisesti mukana ollut maalitykki Rezgar Amani, joka teki muutama vuosi sitten yli 30 maalia Kolmosessa. Lisäksi puolustuslinjaan liittyi yli 200 Veikkausliigaottelua kokemusta Tommy Wirtasen mukana.

Pallo-Iirot taas on parantanut huomattavasti viime kaudesta. Silloin tässä vaiheessa sarjaa koossa oli 5 pistettä, nyt täydet 12 pistettä. Etenkin omaan päähän on mennyt vasta 2 maalia ja joukkue on tehnyt yli 2 maalin keskiarvolla maaleja. Lauantaina edessä on kuitenkin kauden kovin haaste.

Lauantaina tavoitteena ei voi olla muuta kuin, että 400 katsojan rajaa menee rikki. Jos sinulla on kavereita, ystäviä, tuttuja tai vielä sellaisia ketkä eivät ole kuluneella kaudella Pallo-Iirojen otteita käyneet seuraamassa, niin tämä on se ottelu, jossa kaikkea tukea kaivataan. Nyppää heitä hihasta ja tuo Alsecco stadionille viihtymään. Ennusteet lupaavat jopa +15 asteen lämpöä.

Lauantaina teitä on palvelemassa kioski, terassi, Filippon pizzat ja myös lapsiparkki. Puoliajalla Pallo-Iirojen juniorijoukkue pelaa näytösottelun edustuksen pelaajia vastaan.

Tervetuloa. Rikotaan yhdessä 400:n raja!