Paikallisvastustaja Toejoen Veikot testaamaan Pallo-Iirojen iskukykyä

16.2.2018


Pallo-Iirot kohtaa ensimmäisen vastustajansa tulevan kauden Kolmosesta kun Raumalle matkustaa ToVe. Veikot on ehdottomasti vahvistunut viime kauden jälkeen sillä sarjavitonen on saanut riveihinsä Musan Salamasta Niko Vainionpään ja Joonas Salon.

Pallo-Iirojen harjoituskausi on tulosten valossa edennyt mollivoittoisesti sillä pelaamastaan viidestä ottelusta raumalaiset ovat voittaneet kerran, pelanneet Ilves2:ta vastaan tasan ja hävinneet kolme kertaa. Ylempänä pelaavia FC Jazz:ia ja KaaPo:a vastaan Iirot jäi nollille ja sai molemmissa otteluissa aikaan yhden ehjän puoliskon.

ToVe taas on pelannut pirteästi sillä FC Jazzia vastaan joukkue tasasi pisteet, hävisi MuSa:lle 4-2, mutta kävi hakemassa Kakkoseen nousseelta HJS:lta Hämeenllinnasta voiton 3-2 lukemin.

Yksityiskohtana huomattakoon, että niin ToVe kuin Pallo-Iirot kohtaavat Ruotsin Kakkosessa pelaavaan FC Gute:n maaliskuun alussa. Sen lisäksi ensi kauden otteluohjelmassa juuri ToVe kohdataan Pitsiyön spesiaalissa.

Viime kaudella Länsi-Suomen piirin Kolmosessa Pallo-Iirot sijoittui kolmanneksi ja ToVe viidenneksi ja joukkueen eroksi jäi 8 pistettä. ToVe onkin hyvä mittari Pallo-Iiroille, jonka ensimmäinen harjoituskauden jakso päättyy otteluun. Ensi viikolla joukkueella on vapaata.

- Takana on aika raskas kuuden viikon jakso varmasti. Olen aika tyytyväinen tähän jaksoon ja tekemiseen harjoituskentällä. Tauon jälkeen taas mennään kovaa, päävalmentaja Akusti Salonen summaa.

ToVe on ensimmäinen vastustaja, joka myös kohdataan tulevalla kaudella, mutta joka myös varmasti tulee Iirojen kanssa taistelemaan kärkipään sijoituksista. Pallo-Iirojen tilanne harjoitusotteluissa on ollut, että käytettävissä ei ole ollut läheskään kaikkia sopimuspelaajia. Osittain A-juniori-ikäiset ovat olleet mukana tärkeissä SM-karsintaotteluissa.

Lauantaina Pallo-Iirojen sopimuspelaajista sivussa on Aleksi Toivonen sekä loukkaantuneet Eetu Kaipio, Panu Erama, Juuso Snicker, Martti Ojala ja Juho Nurmi.

Kaikki pelaajat ovat mahdollisesti jo mukana tauon jälkeen, myös kuntoutumisprosessissa ollut Juho Nurmi.

 

Alustava kokoonpano

1 Matias Ussa (mv)

2 Mikael Nurmi

3 Eetu Setänen

4 Valtteri Veijanen

5 Aleksi Pihlainen

6 Nico Rinne

8 Konsta Siivonen

9 Eetu Snicker

10 Jussi Aalto

11 Miika Pertola

12 Henri Saarinen (mv)

13 Joonas Manzo

15 Mikael Lahtivuori

18 Aake Rapala

21 Roope Virtanen

22 Topias Silvennoinen

Ottelu alkaa klo 13 Alsecco stadionilla. Tervetuloa!

Tulosseuranta täältä.