Leevi Kanerva edustusjoukkueen mukaan kahden vuoden sopimuksella
Edustus MJulkaistu: 05.04.2024 14.10

Leevi Kanerva edustusjoukkueen mukaan kahden vuoden sopimuksella

Leevi Kanerva on tehnyt edustusjoukkueen kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Iirojen oma kasvatti ottaa nyt ensiaskelia aikuisten jalkapalloon.

Leevi Kanerva on solminut kahden vuoden sopimuksen. Vasta 16-vuotias Iirojen oma kasvatti ja seuran junioriputken läpikäynyt maalivahti hyppää nyt ensimmäistä kertaa mukaan edustusjoukkueen mukaan. Viime kaudella vielä P15-joukkueen maalilla torjunut Kanerva on päässyt harjoituskaudella pelaamaan ensimmäisiä aikuisten pelejään. C-junnuissa Kanerva oli kokoonpanossa Ykkösessä 18 ottelussa, jonka lisäksi P15 Huuhkajaliigassa pelejä tuli neljä. P17 Kolmosessa Kanerva pääsi kokeilemaan kaksi peliä, joista nappasi myös yhden voiton.

Tällä kaudella Kanerva on ehtinyt pelaamaan P17 SM-karsintasarjaa jo kuuden ottelun ajan. Näistä peleistä tilille on tarttunut yksi voitto ja yksi tasapeli. Kanerva harjoittelee tällä hetkellä sekä edustusjoukkueen, että B-junnujen mukana. Lähtökohtaisesti pelivastuu ensi kaudella tulee seuran B-junnuissa, mutta Kanervan kahden vuoden sopimus antaa hyvät pohjat rakentaa myös edustusjoukkueen tulevaisuutta.


Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi

- Nuori oma kasvatti, joka on nyt päässyt ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen ympäristöön. Mun mielestä kehittynyt talven aikana jo paljon. Selkeästi taas tällainen sijoitus tulevaisuuteen. Hän teki kaksivuotisen sopimuksen ja on tulevaisuuden nimi. Luonnollisesti tulee ottamaan steppejä vielä paljon. Pääsi nyt hyvään ympäristöön ja on ottanut hyvin vastaan oppia. Saa paljon vastuuta B-junnuissa tällä kaudella BSM-karsintapeleissä, jotka ovat kehittäviä pelejä hänelle.


Leevi Kanerva on tyytyväinen päästyään sopimukseen

- Sopimus edustusjoukkueen kanssa tuntuu hyvältä ja on hieno mahdollisuus päästä treenaamaan todella hyvällä tasolla. Odotan kahdelta vuodelta kehittymistä sekä uusia mahdollisuuksia.

Kanervalla on edessä ensimmäiset aikuisten pelit.

- Omat vahvuuteni ovat lähitorjunnat ja motivaatio kehittyä aina vain paremmaksi. Tietenkin vaatimustaso ja huolellisuus sekä pelin kovuus muuttuvat aikuisia vastaan pelatessa.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT