Timi Halminen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa
Edustus MJulkaistu: 30.03.2024 14.40

Timi Halminen sopimukseen edustusjoukkueen kanssa

Ensi kaudella kentällä nähdään myös kaksi Halmista. Veljeksistä nuorempi Timi on kulkenut edustusjoukkueeseen moneen muuhun verrattuna erilaisen polun.

Timi Halminen on solminut vuoden sopimuksen. Iirojen omalle kasvatille sopimus edustusjoukkueeseen on ensimmäinen laatuaan. Siinä missä moni pelaaja siirtyy edustusjoukkueeseen suoraan junioreista, Timi on rakentanut omaa uraansa rauhassa reservijoukkueen kautta. Ensimmäiset aikuisten pelinsä vuonna 2020 pelannut Halminen on vuosien saatossa noussut reservijoukkueen luottopelaajaksi. Menneenä talvena mies osallistui edustusjoukkueen try-outeille ja vakuutti valmennusjohdon pelaamisellaan sopimuksen arvoisesti. Nuoresta iästään huolimatta Halminen on tottunut aikuisten sarjoihin, joka osaltaan myös helpottaa siirtymistä reservijoukkueen ympäristöstä edustusjoukkueeseen.

Viime kaudella raumalainen pelasi 17 ottelua reservijoukkueen mukana ja viimeisteli yhden maalin. Lisäksi tilastoihin merkittiin reservijoukkueen mukana yksi Suomen Cupin ottelu, sekä P20-joukkueessa kuusi ottelua. Pelaajaprofiililtaan veljeksistä nuorempi on hyvin saman tyyppinen kuin isoveljensä. Puolustuspelin erikoismieheltä löytyy työkalupakista myös laaja syöttöarsenaali, josta onkin saatu maistiaisia jo harjoituskauden aikana.


Vastuuvalmentaja Joel Grasso kommentoi

- Timi on meidän oma kasvatti. Vasenjalkainen ja pelannut paljon topparina, nyt käytetty vähän laitapakkinakin. Monikäyttöinen, hoitaa oman roolinsa aina niin hyvin kuin vaan on mahdollista. On tietyt hyvät nopeusominaisuudet ja hänen vahvuutensa ovat se vasemman jalan syöttäminen ja tilannekovuus on tarpeeksi kovaa.

- Mielenkiintoista nähdä, hän on pelannut aikuisten pelejä jo useamman vuoden reservijoukkueessa ja nyt ensimmäistä kertaa edustusjoukkueen mukana. Harjoituspeleissä on antanut vahvoja näyttöjä myös laitapuolustajana. Tuo yhden mahdollisuuden taas lisää.


Halmisen kummiyrityksenä kaudella 2024 toimii Ravintola Hook Rauma!


Timi Halminen uskoo siirtymän edustusjoukkueeseen sujuvan helpommin, kun takana on useampi peli aikuisten sarjoista

- Kyllä mä vähän koen että olen saanut paremmat valmiudet, siellä kuitenkin on isoja äijiä, kenen kanssa saa melkein jokaisessa pelissä painia.

Pelaajana pikkuveljessä on paljon samaa kuin isoveljessään. Osaa Timi kuitenkin kertoa myös sekän eron veljeksissä.

- Olen röyhkeä, en pelkää mennä tilanteisiin ja olen hyvä jalalla. Jos jotain eroja etsii, niin Jami on varmaan vielä röyhkeämpi. Toinen on brune ja toinen blondi.

Kohti uutta Halminen lähtee innoissaan.

- Hyvin odotuksin, toivotaan että tulee ehjä kausi ja onnistumisia koko jengille.


JOUKKUEEN SOPIMUSTILANTEEN PÄÄSET NÄKEMÄÄN TÄÄLTÄ!

VARMISTA PAIKKASI BUENA VISTA STADIONILTA JA HANKI KAUSIKORTTISI NYT