P15, P15 Ykkönen

HJS/sininen - P-Iirot   0 - 2

Hämeenlinna, Pulleri 4 TN

Hämeenlinnasta pisteet Raumalle

Joukkue matkasi ensimmäiseen vierasotteluun Hämeenlinnaan vajaalla miehistöllä sairastumisten ja rippikoulutapahtumien vuoksi. Valmistautuminen vaikutti mollivoittoiselta ja sellaiseksi myös peli muodostui, vaikka loppulukemat kirjattiin 0-2 Iiroille.

Melko nopeasti ottelun alussa kävi selväksi kumpi joukkue tahtipuikkoa heiluttaa. Varsinaisille vaarallisille maalipaikoille pääseminen teki kuitenkin tiukkaa ja sen vuoksi ensimmäistä maalia saatiin odottaa aina 34. minuutille asti. Euran Pallon kasvatti Masi Markkanen taituroi puolittaisesta läpiajosta Iirot 0-1 johtoon.

Toisella puoliajalla hallinta kääntyi yhä vahvemmin keltaisille ja HJS/sininen ei juurikaan maalipaikoille päässyt. Edelleen pieni huolimattomuus vaivasi kauttaaltaan syöttöjä, syötön vastaanottoja sekä tilanteiden loppuun pelaamista. Vastustajan maalivahti loukkaantui Iiropelaaja Jonne Schultzin yhteentörmäyksen seurauksena, ja HJS/sininen vaihtoi maalivahtia. Helpottava 0-2 maali syntyi pilkusta, kun Veeti Männistöä revittiin rangaistuspotkun arvoisesti. Männistö sai kunnian passittaa pallon verkon perille.

Työt jatkuvat harjoitusten muodossa heti huomenna ja seuraavan kerran pelataan ensi perjantaina, kun vastaan kotikentällä asettuu NoPS.