P15, P15 Ykkönen

Ilves Alfa - P-Iirot   1 - 4

Tampere, Vuores TN

3 pistettä Raumalle

Ennalta toistaiseksi tämän kauden peleistä haastavimmaksi kaavailtu Ilves Alfa peli päättyi erittäin hyvän ja tasapainoisen suorituksen jälkeen meidän 1-4 vierasvoittoon.

Pelin alkuhetket olivat perinteisen tunnustelevaa, mutta pientä alkavaa rentoutta toi Niilo Haavisto hienolla aloitusmaalillaan.

Tämän jälkeen ote siirtyi kotijoukkueelle ja heidän paine oli kovaa seuraavat 10 minuuttia. Ottelun parhaana palkittu maalivahtimme Niilo Jalava piti meitä hyvin pystyssä juuri niinä hetkinä.

Vastustajan painostuksen keskellä vastaiskusta 0-2 ja oli taas hetken helpompi hengittää. Kolmas maalimme kulmasta hyvin voitetusta kakkospallosta.

Tauon jälkeen pelillinen hallinta selkeästi meillä aina 70 minuutille asti, ja viimeisellä kympillä vastustajakin sai yhden maalin tehtyä. Loppujen lopuksi kuitenkin voitto meille selkeästi hienolla pelillä, jossa hallitsimme palloa ja olimme työteliäämpi joukkue.