27
TOU
16.00
Edustus N, Naisten Ykkönen

JyPK - P-Iirot   1 - 0

Jyväskylä, Harjun stadion N

Naiset edelleen pisteittä vieraissa

Naisten edustusjoukkue ei onnistunut maalinteossa Jyväskylässä. Joukkue ei ole onnistunut napsimaan vielä pisteitä vieraskentiltä.

Ottelu oli alusta asti tasainen. Ottelun ainoa maali näki päivänvalon ensimmäisen puoliskon loppupuolella. Lotta Puolakka pääsi iskemään pallon maaliin kulmapotkutilanteesta, eikä Iirot maalinteossa muutamista paioista huolimatta. Toinen puolisko jatkoi samaa kaavaa, eikä kummallakaan joukkueella ollut todellisia huippupaikkoja maalintekoon. Kunnollista kiriä eivät raumalaiset saaneet aikaan, vaan JyPK pysyi aktiivisesti pelissä mukana aina loppuvihellykseen asti.

Vastuuvalmentaja Aake Rapalaa niukka tappio harmitti

- Karvas tappio. Oli tasainen vääntö, joka olisi voinut kääntyä kummalle vaan. Molemmilla oli omat hetkensä tehdä ne maalit ja muuten oli aika kovaa tasitelua jokaisella kentän osa-alueella, siitä ei tänään jäänyt kiinni. Vastustaja pääsi rokottamaan meille tutulla tavalla, eli erikoistilanteesta. Jälleen hukattiin oma pelaaja ja sitä kautta tuli puskumaali. Kirvelevä tappio. Oltaisiin piste tai kolmekin voitu täältä saada.


Tilastot
JyPK

1 - 0

(1-0)
37'MaaliPuolakka Lotta

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista