Ruuhkaviikot jatkuvat - keskiviikkona suunnaksi Nokia

30.8.2016


Pallo-Iiroilla on edessään ruuhkaviikot ja kahden pelin viikkotahti tulee raumalaisryhmälle tutuksi. Kuluvalla viikolla Pallo-Iirot kohtaa keskiviikkona NoPS:n Nokialla ja sunnuntaina kotikentällä vastaan asettuu PJK Pirkkalasta.

Pallo-Iirot ja NoPS kohtasivat sarjan kolmannella kierroksella huhtikuun lopussa. Silloin Alsecco stadionilla pelattu ottelu päättyi Pallo-Iirojen 4-0 voittoon. Peli eteni pitkään Severi Kankkusen maalilla 1-0 tilanteessa, mutta ottelun loppupuoliskolla Juho Patolan kaksi pikamaalia ratkaisi kotijoukkueelle voiton.

NoPS löytyy sarjataulukosta sijalta 5. Joukkueen otteita voisi kuvata tasaisiksi sillä nokialaisjoukkue on voittanut kuusi kertaa, pelannut tasan viisi kertaa ja hävinnyt saman verran. Maalisuhde on yhden verran plussalla näyttäen 37 tehtyä ja 36 päästettyä.

NoPS on viimeisen viiden ottelun aikana voittanut kaksi kertaa ja pelannut kaksi tasan. Tappion nokialaisjoukkue koki vain PS-44:aa vastaan vieraissa. Lisäksi NoPS kiusasi pitkään muun muassa TamU:a ja Ilves-Kissoja. Pallo-Iirot saa siis vastaansa tasaisen kovan joukkueen eikä pisteitä ole tulossa ilmaiseksi.

- Tasainen porukka tulossa vastaan. Erittäin työteliäs eikä NoPS:lla ole selkeitä heikkouksia, mutta ei myöskään välttämättä mitään erikoista osa-aluetta, jonka kanssa saisi olla tarkkana, valmentaja Sami Vahanto miettii.

NoPS:n parhaat maalintekijät ovat jo Raumalla väläytellyt Joona-Petteri Valkama 7 osumallaan, Alessandro Järviö 6 maalilla ja Pekka Äijälä 5 maalilla.

Pallo-Iiroilta tehokkaimmat ovat olleet maalipörssin kakkonen Juho Patola 17 maalilla sekä Stanley Ukwuoma 7 maalilla ja Niklas Kuusio 6 maalilla.

 

Pallo-Iirot hyvässä vireessä

Tuloksellisesti Pallo-Iiroja on vaivannut lähiaikoina maalintekemisen vaikeus. Paikkoja raumalaiset ovat luoneet liukuhihnalta ja terveystilanteen parantuessa myös kokoonpanoon on saatu pysyvyyttä. Viime kierroksella Pallo-Iirojen vireen sai kokea sarjan kovavireisin nippu PS-44, jonka Iirot voitti Alsecco stadionilla 6-2.

Etenkin kapteeni Juho Patola oli ottelussa kuuma pelaaja viimeistellen alle puolessa tunnissa hattutempun ja vielä alustaen kaksi maalia. Terveystilannetta kuvaa hyvin se, että ottelussa Pallo-Iirojen vaihtopenkiltä löytyi laajuutta muun muassa Stanley Ukwuoman muodossa. Kentälle toisella puoliajalla tullut nigerialainen oli pitelemätön ja iski kaksi maalia, jonka lisäksi oli toiset kaksi kertaa läpiajossa, mutta PS-44 maalivahti Niko Julin pelasti suuremmalta tappiolta.

 

Antti Horjanheimon pelaaminen on epävarmaa

PS-44 ottelussa nilkkansa loukannut Antti Horjanheimon pelaaminen on epävarmaa. Näyttää kuitenkin siltä, että pitkäaikaista loukkaantumista ei ole edessä. Horjanheimon pelaaminen varmistuu tiistain iltatreeneissä.

Muuten Pallo-Iirot lähtee otteluun parhaalla mahdollisella miehistöllään pois lukien pitkäaikaisloukkaantuneet.

Luvassa on liveseurantaa täältä.