Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue etsii fysioterapeuttia

29.11.2021

Joona Ahonpää
Kuva: Sami Kivistö
Joona Ahonpää Kuva: Sami Kivistö

Nykyinen fysioterapeutti Joona Ahonpää jatkaa maaliskuun loppuun asti. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti ja työstä maksetaan palkkio.

Fysioterapeutin työnkuvaan kuuluu Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueessa alku- ja loppulämmittelyt harjoituksissa ja otteluissa. Lisäksi liikkuvuus- ja oheisharjoittelun suunnittelu sekä toteutus.

Tärkeä osa fysioterapeutin roolia on pelaajien kuntouttaminen mikä tarkoittaa käytännössä pelaajan loukkaantuessa tarvittavien testien tekemistä ja ohjausta kuntouttaviin harjoitteisiin. Fysioterapeutti suunnittelee nämä harjoitteet ja on kulkee pelaajan rinnalla kuntoutumisen ajan. Teippaukset ja fysikaaliset hoidot ovat myös osa fysioterapeutin tehtäviä.

- Tärkeää on myös olla pelaajien psyykkisenä koutsina eli kysellä myös vähän miten pelaajilla menee myös jalkapallon ulkopuolisessa elämässä, Joona Ahonpää kertoo.

Fysioterapeutti Joona Ahonpää jatkaa tehtävässään maaliskuun loppuun, mutta siirtyy sen jälkeen kotikonnuilleen.

- Pallo-Iirot on loistava paikka kehittää omaa osaamista ja paikka sopii mainiosti vastavalmistuneille ja myös oivallisesti kokeneemmalle ammattilaiselle. Täällä pääsee monipuolisesti erilaisten ihmisten kanssa tekemisiin ja oppia asiakaslähtöistä fysioterapiaa käytännössä.

Lisätiedot tehtävästä antaa kilpailupäällikkö Pasi Lehtonen, 0503240543 / pasi.lehtonen@palloiirot.fi