Sarjakakkonen PKKU Raumalle naisten ykkösen päätöskierroksella

1.10.2021 klo 07:00


Naisten ykkösen viimeinen kierros pelataan lauantaina. Nousutaistelusta pudonnut Iirot kohtaa jopa suorasta noususta pelaavan Pallokerho Keski-Uusimaan.

Sinikeltaiset kärsivät katkeran 2–0 tappion viime lauantaina Rovaniemellä. Tämä pudotti sarjasijoituksen neljänneksi, ja mahdollisuudet liigakarsintaan murenivat samalla.

Vierasjoukkue on toisena 43 pisteellä vain kaksi pistettä sarjakärki ONS:a jäljessä. ONS pelaa samaan aikaan Turussa TPS:aa vastaan, joten tuusulalaisilla on vielä paljon pelissä. Oman lusikkansa soppaan voi heittää vielä myös kolmantena oleva NJS, jolla on puolestaan 41 pistettä, ja viimeinen peli Espoossa EBK:n vieraana.

Kotijoukkue pääsee viimeiseen sarjaotteluunsa varsin hyvällä rosterilla. Poissa ovat ainoastaan pelikieltoa kärsivä Katri Juhola sekä alkavaan futsalin SM-sarjaan jo keskittyvä Jasmin Ylikraka.  B-tyttöejen pelaajat ovat käytettävissä, koska pelaavat vasta sunnuntaina kotiottelunsa Tornion Pallo-47:ää vastaan. B-tyttöjen SM- sarjassa on jäljellä vielä neljä kierrosta ja Iirojen yhteisjoukkue on hyvin mukana taistelussa ensi talven SM-karsintapaikoista.

”Totta kai lähdemme hakemaan hyvää päätöspeliä hienosti menneelle sarjakaudelle. Olemme ylittäneet kaikki odotukset, ja joukkueen sisällä on hyvä henki. Haluamme pitää siitä huolen, että tämä sarjasijoitus säilyy, ja tulemme taistelemaan voitosta loppuun asti”, kommentoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.

”Kausi oli todella hieno, koska pelattiin isoista panoksista loppuun asti. Aina voi jossitella, mutta meillä ei ole siihen mitään tarvetta, vaan aiomme päättää kauden hyvään voittopeliin, ja sen jälkeen vetäytyä todellakin ansaitulle lomalle”, päättää Koivula.