Naisilla länsirannikon derby tänään

2.9.2021 klo 07:00


Kaisa Saarenpää
Kaisa Saarenpää

Naisten ykkösessä pelataan mielenkiintoinen ja merkityksellinen ”paikallistaisto” torstaina. Buena Vista Stadionille saapuu TPS. Kyseessä on suorastaan herkullinen vääntö sarjataulukon puolesta.

Vierailija on sarjassa kolmantena 29 pisteellä ja Iirot heti seuraavana pisteen perässä. Molemmilla on 16 ottelua pelattuna. TPS on piristynyt ja viime peleissä on jälki ollut voittoisaa.

Viidestä viime pelistä on tuloksena ollut 3 voittoa, yksi tasapeli ja PKKU:lle kärsitty 0-1 tappio. Raumalaisille tuttu valmentaja Akusti Salonen on pyrkimässä takaisin liigaan suojattiensa kanssa. Turkulaiset siis lähtevät peliin ennakkosuosikkeina.

Iirojen viimeiset pelit ovat menneet nihkeämmin loistavan alun jälkeen. Viidestä viime pelistä on tuloksena kolme tasapeliä, yksi voitto ja yksi tappio. Kuitenkin kevätkierroksella Iirot vei yläkentällä Turussa käydyn ottelun ansaitusti numeroin 2–0 Katri Juholan ja Jessica Kannoston maaleilla.

Sinikeltaiset pääsevät otteluun parhaalla mahdollisella rosterillaan. Myös B-tytöistä saadaan tarvittavat pelaajat kivuttomasti, koska he pelaavat vasta sunnuntaina Oulussa.

Valmennuskaksikko Iiro Koivulalla ja Kari Dahlbergilla on positiivinen ongelma miettiessään avauskokoonpanoa. Myös uusi vahvistus Jyväskylästä, Kaisa Saarenpää on nyt rantautunut pysyvästi Raumalle.

”TPS on tuttu vastustaja liigasta. Tiedossa on varmasti kovia kaksinkamppailuja, varsinkin jos he pyrkivät edelleen kääntämään peliä nopeilla tilanteenvaihdoilla. Heillä on nopeat kärjet, joten varuillaan pitää olla”, ennakoi Kaisa Saarenpää torstain derbyä.

”Olen sopeutunut uuteen joukkueeseen erinomaisesti. Tähän oli helppo tulla, sillä vastaanotto oli tosi lämmin ja tuttavallinen. Pelaajiakin olen jo oppinut jonkun verran tuntemaan”, jatkoi Saarenpää.

 

Pallo-Iirot – TPS torstaina 2.9 klo 19:00 Buena Vista Stadionilla. Tervetuloa!