Kolme naisten pelaajaa tutustumaan liigajoukkueen arkeen

19.7.2021 klo 15:00

Jenna Dahlberg
Jenna Dahlberg
Eveliina Hannula
Eveliina Hannula
Jasmin Ylikraka
Jasmin Ylikraka

Viime kaudella voimassa ollut farmisopimus liigaseura Ilveksen ja Iirojen välillä poiki jatkoa, vaikka pelaajaliikenne seurojen välillä päättyikin. Kolme pelaajaa lähtee kahdeksi päiväksi tutustumaan liigajoukkueen arkeen Tampereelle.

Jenna Dahlberg, Eveliina Hannula ja Jasmin Ylikraka pakkaavat pelikassinsa ja matkaavat maanantai- ltana Tampereelle. Tiedossa on kaksi päivää harjoittelua kansallisessa liigassa pelaavan Ilveksen joukkueen mukana. 

Heistä Dahlberg oli jo viime kesänä mukana vastaavalla reissulla. Tarkoituksena on tutustua liigajoukkueen päivittäiseen toimintaan. Ohjelmassa on tiistaina aamu-, ja iltatreenit sekä keskiviikkona vielä iltatreenit.

"Tämä on hyvää yhteistyötä, jota olemme halunneet jatkaa Ilveksen kanssa, koska kaikki on toiminut hienosti tähänkin asti . Vaikka farmisopimusta ei voitu jatkaa Ilves/2:n noustua samaan sarjaan kanssamme, on molemmilla seuroilla tahtotila tehdä yhteistyötä edelleen mahdollisuuksien mukaan", kommentoi Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.

"Tarkoitus on vielä myöhemmin kesällä antaa parille muullekin nuorelle  pelaajalle sama kokemus. On hienoa , että voimme antaa tavoitteellisille pelaajillemme mahdollisuuden käytännössä kokea millaista liigajoukkueen toiminta Suomessa on", jatkaa Koivula.