Naisten ykkösen kärkiottelu lauantaina Äijänsuolla

2.7.2021


Buena Vista Stadionilla pelataan tulevana lauantaina naisten ykkösen kärkiottelu, kun Pallo-Iirojen vieraaksi saapuu VJS Vantaalta.

Asetelma otteluun on herkullinen: Iirot on sarjakärjessä 18 pisteellä, ja vantaalaiset pisteen perässä. Molemmilla on pelattuna sama määrä pelejä, eli kahdeksan. VJS nousi viime kauden päätteeksi kakkosesta pykälää ylemmäs, sinikeltaiset taas pelaavat nyt toista perättäistä kauttaan tällä sarjatasolla.

Kotijoukkue pääsee lähtemään otteluun kokolailla parhaalla rosterillaan. Poissa on vain Laura Ketola työesteiden vuoksi. B-tytöillä on oma SM sarjapelinsä perjantaina Raumalla FC Kuusysiä vastaan ja tämä tietysti asettaa haasteita heidän peluuttamiselleen.

Iirot on selättänyt viime kauden maalinteko-ongelmansa,ja joukkue on tehnyt nyt kahdeksassa ottelussa 22 maalia. Ilahduttavaa on se, että maalit ovat jakautuneet yhdentoista pelaajan kesken. Maalinälkäisimpiä ovat kuitenkin olleet viime kausilta tutut, kokeneemman kaartin edustajat, Jessica Kannosto ja Katri Juhola neljällä maalillaan.

"Hieno kesäinen futislauantai on luvassa. Kärkiottelu ja yleisökin saa jo tulla paikalle ilman rajoituksia. Joukkue sai pitää edellisen TPS-pelin jälkeen kesän ainoan, viikon mittaisen lomansa, ja sen jälkeen alkoi valmistautuminen tähän otteluun. Olemme selvinneet tähän asti ilman loukkaantumisia, joten siltä osin päästään lauantain peliin hyvistä lähtökohdista", kommentoi päävalmentaja Iiro Koivula.

"Odotettavissa on tiukka taistelu pisteistä, ja kumpikaan ei niitä helpolla tule saamaan", jatkaa Koivula.

 

Lauantaina 3.7 klo 15.00 Pallo-Iirot - VJS Buena Vista stadionilla

Tervetuloa!