Pallo-Iirot katkaisemaan voitottomien otteluiden sarjaansa BK-46:ta vastaan

11.8.2015

Pallo-Iirot - BK-46 13.8.2015
Pallo-Iirot - BK-46 13.8.2015
Ottelun selostaa Joel Tervonen ja kommentaattorina Pasi Rantanen.
Ottelun selostaa Joel Tervonen ja kommentaattorina Pasi Rantanen.

Sanotaan, että niukasta tappiosta on pitkä matka niukkaan voittoon. Sanonta on tällä kaudella pitänyt paikkansa Pallo-Iirojen peleissä. Joukkue on taistellut hyvin ja ollut pisteissä kiinni, mutta usein voitto on karannut käsistä viime hetkillä. Pallo-Iirot on nyt pelannut 9 ottelua ilman voittoa. Seuraavat kaksi mahdollisuutta katkaista tämä putki tulee BK-46:ta vastaan sillä joukkue kohdataan torstaina Äijänsuolla ja heti maanantaina Karjaalla.

BK-46 on pelannut kohtuullisen hyvän kauden ja joukkue löytyy sijalta 5. BK-46:n peliä on leimannut ailahtelevuus. Tällä hetkellä joukkue on kuitenkin hyvässä vireessä ja viimeisestä viidestä ottelusta BK-46 on voittanut neljä. 12.7.2015 karjaalaiset hävisivät GrIFK:lle peräti 7-0, mutta sen jälkeen joukkue on MuSa:a vastaan päättyneen tasapelin lisäksi voittanut kaikki muut ottelunsa.

BK-46:n paras maalintekijä on vuonna 2009 vuoden poikapelaajaksi valittu Valmir Seferi, joka on tehnyt sarjassa kuusi osumaa. Kaksi osumista tuli BK-46:n ja Pallo-Iirojen kohdatessa 3.5 Karjaalla. Silloin kotijoukkue oli parempi 4-2 luvuin. Kotijoukkueen maalit juuri Seferille ja nykyään ESC:ssa pelaavalle Jean Silvalle.

Pallo-Iiroilta toukokuun kohtaamisessa osui Juho Patola sekä Mikko Valtanen. Juho Patola on Pallo-Iirojen paras maalintekijä yhdellätoista osumallaan ja Stanley Ukwuoma säestää kuudella maalillaan. Ukwuoma onkin ollut vahvassa vireessä lähiaikoina. Viime kierroksella Kraftia vastaan Ukwuoma teki kaksi maalia.

Pallo-Iirojen tilanne sarjan hännillä on tukala, mutta sija seitsemän on vain kuuden pisteen päässä. On silti selvää, että voittoja on tultava nopeasti, koska tasaisessa sarjassa myös häntäpään joukkueet ottavat pisteitä. BK-46 kohdataan neljän päivän sisään kaksi kertaa, joten varmasti kentällä syntyy taistelupareja.

BK-46:n äänekkäitä kannattajia on tulossa Raumalle torstaina, joten tervetuloa paikalle tukemaan Pallo-Iiroja ja nauttimaan hyvästä tunnelmasta.

Pallo-Iirojen sairastuvan tilanne heikentyi Kraft-ottelun jälkeen. Pallo-Iiroilta torstaina on varmasti sivussa Miika Pertola, Iiro Aalto, Aake Rapala ja Kraft-ottelussa kovan tällin saanut Nico Rinne. Iiro Koski jatkaa lainalla FC Raumassa. Myös Eetu Setäsen pelaaminen on epätodennäköistä.

- - -

Ottelu tulee myös LSTV:sta suorana lähetyksenä ja monikameratuotantona ilmaiseksi. Ottelun selostaa Joel Tervonen ja kommentaattorina Pasi Rantanen.

Twitterissä myös reaaliaikaista liveseurantaa.