Naisten joukkue vahvistuu vielä ennen sarja-avausta

22.4.2021


Naisten joukkue vahvistuu vielä viime metreillä ennen sarjan alkua. Sopimuksen on allekirjoittanut Jessica Pakarinen. Vantaalta kotoisin oleva puolustaja pelasi viime kaudella isoja minuutteja ykkösessä PKKU:n riveissä.

Pakarinen on harjoitellut jo pitkään Pallo-Iirojen kanssa, koska hän opiskelee Raumalla. Nyt harjoitusotteluissa nähdyt hyvät otteet viimeistään vakuuttivat päävalmentaja Iiro Koivulan.

Kaikki asiat järjestyivät hyvin ja lopputulos on Iirojen kannalta hieno, eli sopimus on tehty ja pelaaja on valmis taistoon sinikeltaisissa sarja- avauksessa lauantaina Oulussa.

Mielenkiintoinen yksityiskohta tässä tarinassa on se, että laitapuolustajana pelaava Pakarinen on tehnyt kaikki Iirojen maalit (2), kolmessa pelatussa harjoitusottelussa.

"Jessica on ollut koko kevään ajan vakuuttava ja varsinkin näissä kolmessa harjoituspelissä hän todisti tasonsa ja on meille selkeä vahvistus. Hienoa on myös se, että hän teki tämän ratkaisunsa jalkapallon ehdoilla, sillä hänellä on myös insinööriopinnot menossa. Arvostan hänen ratkaisuaan suuresti", kommentoi Koivula. " Hän valitsi mahdollisuuden uuteen kokemukseen ja on päässyt joukkueeseen sisään hienosti. Hän on osa joukkuetta, ja on oikeastaan ollut koko kevään ajan, vaikka sopimus tehtiinkin vasta nyt",  jatkoi Koivula.

Pelaaja itse kommentoi siirtoaan seuraavasti; "Olen iloinen siitä, että minulle tarjoutui mahdollisuus jäädä Iiroihin pelaamaan tulevalle kaudelle. Olen myös viihtynyt joukkueessa erittäin hyvin"

Ykkösen sarja-avaus ONS - Pallo-Iirot pelataan tulevana lauantaina Castrenin kentällä Klo 14:00 alkaen.