Laura Ketola ja Jasmin Ylikraka jatkavat Iiroissa

14.12.2020


Naisten joukkue on solminut vuoden jatkosopimukset Laura Ketolan ja Jasmin Ylikrakan kanssa

20-vuotias Iirojen oma kasvatti Laura  Ketola oli viime kauden alussa jonkun aikaa loukkaantuneena, mutta paluunsa jälkeen hän otti paikkansa kokoonpanossa nopeasti. Ketola on monipuolinen pelaaja, joka pystyy keskisektorilla pelaamaan jokaista paikkaa aina topparista kärkeen asti. Päättyneellä kaudella paikka löytyi useimmiten kärjestä tai hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolista, mutta yksi peli meni meni myös topparina. Ketola pelasi 17:ta pelistä yhdessätoista, viimeistellen kolme maalia.

Porilaislähtöinen, vuonna 2002-syntynyt,  Jasmin Ylikraka aloittaa kolmannen kautensa Raumalla ja toisen naisten joukkueessa, joskin hän viime kaudella oli lähtökohtaisesti B-tyttöjen pelaaja. Kuitenkin saldona Naisten Ykkösessä oli 9 peliä ja kaksi maalia, sekä B-tyttöjen SM-sarjassa 12 peliä ja viisi maalia.

Ylikraka valittiin marraskuun lopulla U19 tyttömaajoukkueen lerille, oltuaan sitä ennen jo varasijalla. Laitapelaajana viihtyvä "Jassu" pelaa myös futsalin SM-sarjaa ja on siinäkin ollut maajoukkueleirityksessä.

"Jälleen kaksi erittäin tärkeää sopimusta kokonaisuutta ajatellen. Laura on monipuolinen pelaaja, jolla on paljon vahvuuksia hyökkäyssuuntaan, mutta pystyy myös tarvittaessa pelaamaan topparina. Jasmin taas omaa mielettömän määrän juoksuvoimaa laidalla ja on asenteeltaan periksiantamaton. Hienoa ,että hänet on nyt noteerattu myös valtakunnallisesti. Tämä varmasti osaltaan on hyvin motivoiva tekijä. Odotan häneltä todellista läpimurtoa ykkösessä tulevalla kaudella", kommentoi sopimuksia Iirojen päävalmentaja Iiro Koivula.