Naisille kaksi jatkosopimusta

25.11.2020

Sami Kivistö Photography
Sami Kivistö Photography

Naisten joukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Vuoden mittaisen sopimuksen allekirjoittivat Mira Pärssinen ja Anni Hakasalo.

Kumpikin pelasi viime kaudella myös B-tyttöjen SM-sarjaa Iiroissa. Mira Pärssinen on 2001 syntynyt porilaislähtöinen keskikenttäpelaaja, joka esiintyi Naisten ykkösessä viime kaudella 11 ottelussa. Lisäksi hän pelasi yli-ikäisenä siis B-tyttöjen SM-sarjaa.

Anni Hakasalo on 2002 syntynyt kärkipelaaja Kankaanpäästä, joka teki läpimurron naisten edustusjoukkueeseen viime kaudella, pelaten 11 pelissä. Myös avausmaali Naisten ykkösessä tuli tehtyä HauPaa vastaan pelatussa kotiottelussa. B-tyttöjen SM-sarjassa Hakasalo esiintyi kaikissa peleissä.

"Hienoa, että saatiin kiinnitettyä kaksi erittäin lupaavaa nuorta pelaajaa joukkueeseen. Molemmat antoivat kuluneella kaudella jo vahvat näytöt osaamisestaan. Kumpikin pelaaja on luonteeltaan aggressiivinen, mikä sopii erinomaisesti meidän prässipeliimme. Joukkueen kokoaminen etenee suunnitelmien mukaan ja lisää uutisia on tulossa", kertoo joukkueen päävalmentaja Iiro Koivula.