Kausiyhteenveto: B-juniorit pelasi tasapainoisen kauden monilla mittareilla

13.11.2020Pallo-Iirojen B-junioreista nousi muutama pelaaja jo edustusjoukkueen kynnykselle. Pelaajien sitoutumistaso joukkueen tekemiseen oli läpi poikkeuksellisen kauden hyvää. Valmennus uskoo kehityksen jatkuvan suotuisana.

B-juniorien Kakkosen läntisessä P17 -lohkossa oli mukana 11 joukkuetta ja kauden aikana pelattiin yksinkertainen sarja. Tämä tarkoitti jokaiselle kymmentä ottelua. Pallo-Iirojen sarakkeeseen kertyi kuusi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota, maalisuhteen ollessa 26-13. Sarjataulukossa raumalaisten sijoitus oli neljäs.

Poikien päävalmentajana toimi Joel Grasso. Hän luotsaa myös Pallo-Iirojen reservijoukkuetta, sekä työskentelee miesten edustuksessa apuvalmentajana. Grassolla on hyvä näkemys siitä, miltä pelaajakehitys näyttää ja miten tavoitteet täyttyivät kaudella 2020.

-Tuloksellisesti B-juniorien kauteen voidaan olla melko tyytyväisiä. Ei se ihan täysosuma ollut, mutta toisaalta ei tullut pahoja riman alituksiakaan, valmantaja kuvailee.

Maalipörssissä Pallo-Iirojen tehokkain B-junnu oli Vilho Leino seitsemällä osumallaan. Nikolas Seikkula teki viisi maalia ja Justus Mäntyharju viimeisteli neljä.

Ikäluokan pelaajista muutama pääsi haistelemaan tunnelmaa myös miesten peleissä. Edustustusjoukkuen riveissä käväisivät mm. maalivahti Sakari Korri, sekä kenttäpelaajista Rasmus Ahonen ja Miro Honkaniemi. Heistä Korri kiinnitettiin jo ensi kaudeksi edustuskseen yksivuotisella sopimuksella.

-Kokonaisuutena pelaajapolku näyttää hyvältä ja lupaavia nuoria nousee säännöllisesti kohti aikuisten tasoa, kuten tällä kaudella nähtiin. Meillä on seurassa tavoitteena toteuttaa yhtenäistä pelitapaa myös juniori-ikäluokissa ja mielestäni sen jalkauttamisessa on onnistuttu hyvin, Joel Grasso tiivistää.