Lapista ja Ihodesta omat joukkueet Nappulaliigaan

14.4.2015

Nappulaliiga
Nappulaliiga

Mikäli ilmoittautuneita saadaan riittävästi niin Lapista ja Ihodesta tulee omat joukkueet Nappulaliigaan. Virallinen ilmoittautumispäivä on huomenna Pyörä-Nurmella

Pallo-Iirojen ala-asteen oppilaille ja eskarilaisille suunnattu futiskiertue jatkui Lapissa ja Ihodessa. Yhteensä Lapissa ja Ihodessa jalkapalloon tutustui noin 250 lasta. Kiertue sai hyvän vastaanoton ja päätimme perustaa Lappiin ja Ihodeen omat Nappulaliiga joukkueet mikäli ilmoittautuneita on riittävästi.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että toukokuusta lähtien maanantaisin pidettäisiin tunnin harjoitukset Lapin nurmikentällä mineille klo 17-18 ja nappuloille klo 19-20.

Ihodessa harjoitukset pidettäisiin maanantaisin Ihoden koulun kentällä klo 17-19 välillä.

Keskiviikkoisin käydään Raumalla Äijänsuolla pelaamassa yksi peli Nappulaliigan ottelukierroksella klo 17-20 välillä.

Mineissä pelaavat kaikki 1-2 luokan tytöt sekä 1luokan pojat ja esikoululaiset. Nappuloissa pelaavat kaikki 3-4 luokkalaiset tytöt ja 2-4 luokkalaiset pojat.

Mikäli mini-ikäisiin tulee kymmenkunta pelaajaa ja nappuloihin viitisentoista niin joukkueet perustetaan. Ilmoittautuminen täältä.

Pallo-Iirot jakoi päiväkodeille ja kouluille palloja

Lasten jalkapalloharrastus esimerkiksi välitunneilla ja tauoilla vaatii palloja, joten Pallo-Iirot lahjoitti futiskiertueen aikana raumalaisille ja lähikuntien kouluille ja päiväkodeille yhteensä 134 kpl palloja.