Suomen Cupin 3. kierros on arvottu

6.2.2015


Pallo-Iiroille vastustajaksi arvottiin FC Haka Valkeakoskelta

Suomen Cupin 3. kierros arvottiin perjantaina 6.2.2015. Pallo-Iirojen vastustajaksi arvottiin FC Haka Valkeakoskelta. Haka pelaa ensi kaudella Ykkösessä. Tehdaskaupunkien taisto pelataan Raumalla 16.2 - 6.3.2015 välisenä aikana.

Ottelun ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Päävalmentaja Pasi Lehtonen säteili tyytyväisyyttä kuultuaan vastustajasta.

- Meillä on ollut lähivuosina huono arpaonni cupissa. Ensinnäkin ollaan pelattu vieraissa ja yleensä saman sarjatason jengejä vastaan. Kaiken lisäksi vielä ollaan hävitty ne matsit. Nyt tulee ylemmän sarjatason jengi vastaan kotikentällä. Tässä on se yllätyksen mahdollisuus mitä Suomen Cupissa on parhaimmillaan.

- Todella mielenkiintoinen matsi tulossa ja hyvä mittari taas meille TPS-ottelun jälkeen. Haka on hyvin pärjännyt Ykkösessä ja erittäin vahva joukkue sieltä vastaan tulee. Molemmilla on siinä kunnolla panosta, joten hyvä tasonmittari meille. Ja jos hyvä pelipäivä saadaan niin varmaan yleisöäkin kiinnostaa, Pallo-Iirojen maalivahti Mikko Laaksonen lisää.

Vastustaja Hakan kotisivuille pääset tästä -> http://fchaka.fi/

Sanomalehti Länsi-Suomessa avattu joukkueiden yhteistä pelaajahistoriaa: http://ls24.fi/jutut/urheilu/juttu-pallo-iirot-kohtaa-cupissa-valkeakosken-hakan