Otteluennakko : harjoitusottelu TPS - Pallo-Iirot 30.1.2015

28.1.2015


Lähes kaikki sopimuspelaajat käytettävissä

Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkueen harjoitusottelut jatkuvat perjantaina Turussa TPS:ää vastaan. Harjoitusottelu ÅIFK:ta vastaan 24.1 aiheutti peräti seitsemän takaiskua omaan maaliin. Ottelun teema onkin selkeä.

- Tiivis puolustuspelaaminen on yksi ottelun teemoista. Olemme kuluneella viikolla keskittyneet puolustuspelaamisen kehittämiseen.

- Lisäksi pyrimme hyökkäyspäässä rohkeasti pallon hallintaan. TPS on erittäin hyvä vastustaja ja näemme missä menemme tällä hetkellä, päävalmentaja Pasi Lehtonen linjaa.

Pallo-Iiroilla on kokoonpanon suhteen hyvä tilanne, sillä ensimmäistä kertaa harjoituskaudella lähes kaikki pelaajat ovat perjantaina käytettävissä.  Sopimuspelaajista varmuudella on poissa vain Nico Rinne opiskelukiireiden vuoksi. Aloituskokoonpano julkaistaan torstai-illalla.

Maalitykit vastakkain

Tulevaksi kaudeksi Veikkausliigasta Ykköseen tippuneen FC TPS:n riveissä pelaa raumalaisille jalkapallonystäville tuttu pelaaja : Pallo-Iirojen kasvatti Jussi Aalto. Kahdella viime kaudella Hakan ja FC KTP:n riveissä Ykkösessä yhteensä 48 ottelua pelannut ja niissä uskomattomat 40 maalia tehnyt Aalto tulee varmasti olemaan Pallo-Iirojen puolustukselle vaikea pideltävä. Nähtäväksi jää laittaako valmentaja Lehtonen isoveli Iiro Aallon puolustuslinjaan. Twitterissä pikkuveli Jussi epäili Iiron olevan mukana, mutta ei ollut varma mahtuuko "Iippa" kokoonpanoon. 

Uskomaton on myös Pallo-Iirojen hyökkääjän Juho Patolan maalimäärä. Urallaan edustuksessa Kakkosessa 164 ottelussa pelannut Patola on paukuttanut niissä yhteensä 84 maalia. Häkellyttävän tilastosta tekee kun tarkastelee viimeistä neljää kautta : 103 ottelua ja 75 maalia.

Ottelu suorana lähetyksenä TPSTV:ssä

Ottelu alkaa klo 14.15 Kupittaa 5 kentällä. Muun muassa Aallon ja Patolan otteita voit seurata suorana lähetyksenä. FC TPS palvelee erinomaisesti kannattajia ja tarjoaa ottelun suorana ja ilmaisena lähetyksenä TPSTV:stä -> http://tpstv.fi/live/