Juuso Aalto mukana miesten edustuksen harjoituksissa - harjoituspelit jatkuvat lauantaina Turussa

19.1.2015

Juuso Aalto juniori-ikäisenä Pallo-Iirojen paidassa
Juuso Aalto juniori-ikäisenä Pallo-Iirojen paidassa

Pallo-Iirojen, FC Rauman ja Kortelan Ryhdin kasvatiksi tunnustautuva Juuso Aalto harjoittelee Pallo-Iirojen mukana. Tavoitteena on pelipaikka ylemmältä tasolta, mutta pelaaminen Iiroissa ei ole poissuljettua.

Viime kaudella Joensuussa JIPPO:ssa pelannut ja urallaan Ykkösessä SJK:ta ja PoPaa edustanut raumalainen 24-vuotias Juuso Aalto harjoittelee Pallo-Iirojen mukana. Viimeksi vuonna 2012 Pallo-Iirojen paitaa kantanut Aalto ei kuitenkaan lähtökohtaisesti ole palaamassa Iiroihin.

- Sopimusta mulla ei ole tällä hetkellä mihinkään ja tässä kuussa olisi tarkoitus lähteä testiin kunhan asiat varmistuvat, Juuso kertoo.

Päävalmentaja Pasi Lehtosen mukaan Aalto harjoittelee Iirojen mukana ja pitää kuntoaan yllä.

- Jos hänelle ei löydy pelipaikkaa ylempää, niin tottakai ottaisimme Juuson mielellämme mukaan joukkueeseen, Lehtonen linjaa.

- Raumalla nyt kun olen, niin on loistava juttu, että Pantse otti mukaan harjoittelemaan. Ei tarvitse yksin juosta ympäri kenttää, Aalto naurahtaa.

- Katsotaan miten asiat tässä etenevät, mutta täysin poissuljettua ei toki ole Iiroissakaan pelaaminen.

Miesten edustuksen harjoituspelit jatkuvat tällä viikolla lauantaina Turussa ÅIFK:n vieraana. Pasi Lehtosen mukaan etenkin tryoutilla mukana olevat pelaajat saavat vastuuta.

- Testaamme tryoutilla olevia pelaajia ja moni heistä saa vastuullisen roolin.

- Olemme nyt harjoitelleet erityisesti hyökkäyspelissä pelinavaamista ja pallottomien pelaajien liikkumista. Näiden teemojen onnistumista tullaan erityisesti tarkkailemaan lauantaina, Lehtonen lisää.

Ottelu alkaa Turussa lauantaina klo 15. Ottelusta tulossa raporttia ja live-seurantaa Iirojen Twitter- ja Facebook-tileillä.

Pallo-Iirojen pelaajista Jussi Jokinen siirtyi lainalle FC Raumaan maaliskuun puoliväliin asti voimassaolevalla sopimuksella.