Pallo-Iirojen syyskausi positiiviseen päätökseen

21.12.2014


Pallo-Iirot voitti harjoitusottelussa ÅIFK:n 5-0

Miesten edustusjoukkue kohtasi lauantaina talviharjoitteluhallissa kauden toisessa harjoitusottelussa ÅIFK:n Turusta. Ottelu päättyi selkeään kotivoittoon 5-0. Pallo-Iirojen maalit teki Kristian Gustafsson, Martti Ojala, Jonas Nyholm ja Mikko Valtanen osui kahdesti. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Pallo-Iirot johti 3-0.

Valmentaja Pasi Lehtonen linjasi ottelun tavoitteeksi vahvan prässipelaamisen.

- Ensimmäinen puoliaika oli ajankohtaan nähden meiltä hyvää pelaamista. Prässäsimme tiiviisti ja saimme vastustajan puolustusalueella riistopalloja, joista pääsimme vaarallisiin hyökkäyksiin.

Pallo-Iirojen kulttipuolustaja Antti Horjanheimo oli samoilla linjoilla.

- Olimme ensimmäisen puoliajan todella vahvoja, mutta toisella puoliajalla paketti vähän hajosi. ÅIFK prässäsi korkealta ja pelimme sekosi sitä myöden. 

-  Ajoittain näkyi hyvää prässiä, mutta olemme nyt kolme viikkoa treenanneet tosi kovaa. Se alkoi ihan ymmärrettävästi näkyä pelaajiemme liikkeessä, Lehtonen lisäsi.

Horjanheimon mukaan oma pelaaminen tuntui vielä tukkoiselta johtuen juuri kovasta harjoittelusta.

- Jalat oli ihan lyijyä. Pantse on laittanut meidät aika kovaan kouluun. Mutta yleisesti ottaen mulle jäi eilisesti pelistä ja meidän joukkueesta tosi positiivinen olo. Sellanen tekemisen virinä mikä ruokkii itse itseään.

- Kaiken kaikkiaan positiivinen esitys meiltä. Tästä on hyvä jatkaa tammikuussa, Lehtonen mietti.

Horjanheimo valaisi vielä suunnitelmiaan joulupyhiksi.

- Tehtiin 5 maalia ja päästettiin 0, niin kyllä tässä voi aika hyvällä mielellä pistää kinkun uunin.

Seuraavan kerran miesten edustusjoukkue pelaa tammikuun 24.päivä lauantaina. Silloinkin vastassa on ÅIFK ja ottelu pelataan Turussa. 

Pallo-Iirot toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille!