Milanoon saivat kutsun Aatu Hämäläinen, Eemil Vainio, Otto Hämäläinen ja Aaro Salonen

10.8.2014


Raumalla pidetyn AC Milan Junior Campin huipennuksena valittiin leiriläisistä neljä pelaajaa, jotka saivat kutsun AC Milanin kansainväliselle juniorileirille ensi kesänä.

 Italian matkalle voivat laukkunsa pakata Pallo-Iirojen pelaajista Aatu Hämäläinen (-05), Eemil Vainio (-04), Otto Hämäläinen (-03) ja Aaro Salonen (-04).

 

AC Milanin leirin vetäneet valmentajat Francesco Rizzi ja Lorenzo Sodero kertoivat valinneensa Milanoon kutsuttavat pelaajat erityisesti näiden jalkapalloa kohtaan tuntemansa intohimon ansiosta.

– Emme etsineet pelkästään teknisesti taitavia, ”hyviä” pelaajia, vaan sellaisia junioreja, jotka nauttivat pelaamisesta ja ovat kentälläkin iloisia, he kuvailivat.

– Taitoa ja tekniikkaa voi aina opettaa ja oppia, mutta jalkapalloilijan omistautuminen lajille tulee sydämestä, eikä sitä voi opettaa.

 

Kaikki leiriläiset palkittiin mitalein ja muutama erikoispalkintokin jaettiin Italiaan päässeiden pelaajien lisäksi. 

Leirin tyttöpelaajan palkinnon sai Lotta Kiema ja poikapelaajan palkinnon Miro Honkaniemi.

Sympaattisemman pelaajan palkintoon valittiin Arttu Koivisto.

Leiriläiset saivat jokainen äänestää leirin parasta pelaajaa, jonka lopulta Aaro Salonen voitti ylivoimaisesti. Hän pääsee osallistumaan AC Milanin leirille Italiaan toista kertaa peräkkäin.

 

Leirikuvia odotettavissa alkuviikolla sivuille http://www.palloiirot.fi/ac-milan-junior-camp/