Iirolandia kesätauolle - suosio kasvoi!

28.2.2014


Iirolandian kävijämäärä kasvoi edelliskauteen nähden hienosti reilulla 50:llä lapsella. Nyt keskiarvo oli jo 316 talven aikana.

Koko perheen liikuntatapahtuma Iirolandia toi joka keskiviikko lapsiperheet nauttimaan liikunnan riemusta Talviharjoitteluhalliin. Tänäkin talvena kertoja oli 20. 

Suurimmiksi tapahtumakerroiksi nousivat viimeinen kerta 440:llä, syyslomaviikon Iirolandia 400:lla ja hiihtolomaviikko 370:llä kävijällä. Erilaisten teemakertojen kuten Halloweenin, Hippolandian ja Iirolandian Joulukerralla oli myös hieman enemmän porukkaa kuin normaalisti.

Marraskuussa järjestettiin joulukorttipiirustuskilpailu, josta jouluaiheisia piirustuksia Pallo-Iiroilla höystettynä valmistui monta. Taiteilija Kerttu Horila valitsi näistä 5, joista tehtiin joulukortteja. Näiden piirustuksien piirtäjät saivat jokainen oman nimikkojoulukorttinsa.

Iirolandian suosittuja juttuja oli tänäkin talvena kasvomaalaus. Myös uutena tullut aarteenetsintä innoitti lapsia etsimään aarteita. Halliin oli piilotettu pieniä aarrearkkuja, joita lapset saivat etsiä. Aarteen löydettäessä löytäjää odotti pieni yllätys.

Pienten lasten leikkialueella järjestetty musiikkiliikunta tuntui olevan edelleen suosittu pienten lasten keskuudessa. Lapset pääsivät iltojen aikana jumppaamaan fröbelinpalikoiden tahdissa ja leikkimään leikkivarjolla. Pienten alueelle uusina välineinä hommatut polkuautot olivat myös kovalla käytöllä.

Viimeisellä Iirolandikerralla oli huikeat 440 lasta, joka oli tämän talven suurin kävijämäärä. Jokaiselle lapselle jaettiin kotiin lähtiessä Pallo-Iirojen ilmapallo muistoksi Iirolandiasta.

 

Syksyllä jatketaan taas Iirolandiaa uusien kuvioiden merkeissä.

Iirolandian väki kiittää kaikkia lapsiperheitä onnistuneesta kaudesta! :)

 

Toivottavasti kesällä nähdään mahdollisimman monen kanssa Pallo-Iirojen Nappulaliigassa, jossa lapset pääsevät harjoittelemaan ja pelaamaan jalkapalloa viikoittain Äijänsuolla. Lisätietoja Nappulaliigasta:

www.palloiirot.fi/nappulaliiga/