Iirot pistejakoon Närpiössä

19.8.2013


Pallo-Iirot pelasi toisen perättäisen tasapelinsä sunnuntai-iltana Närpiössä. Kumpikaan joukkue ei onnistunut maalinteossa.

A-juniorit oli saanut siirrettyä oman sunnuntaisen ottelunsa ja näin ollen edustuksen matkassa oli myös joukkueen juniori-ikäiset pelaajat. Iirojen avauksessa nähtiin peräti kuusi puolustajaa. Viime aikoina hyvin pelannut Arttu Mäki-Arvela aloitti oikeana laitapakkina ja keskikentän pohjalla ankkuroi kaksikko Vasile Marchis-Antti Horjanheimo.

Närpiön illassa nähtiin vauhdikas ja yleisöön menevä ottelu, jossa kummallakin joukkueella oli useampikin paikka iskeä maali. Coast to coast -hengessä edennyt ottelu pakottikin valmennuksen reagoimaan puoliajalla vaihtamalla Niilo Hautalan Mäki-Arvelan tilalle, jolloin Horjanheimo siirtyi tutulle paikalleen oikeaksi pakiksi.

Kraft sai luotua vaarallisimmat paikkansa erikoistilanteista. Erityisesti ex-Vepsu Jens Nygård oli vaikea pideltävä. Pariin otteeseen pallo kävi Iiro-maalin raudoituksessa, mutta sen lähemmäs maalia ei kotijoukkue päässyt. Vierailta parhaat paikat osui Juho Patolalle, mutta hänkään ei palloa rysään saanut.

Tehottomuus vaivasi kumpaakin ja ottelussa päädyttiin pistejakoon lukemin 0-0.

Iirojen seuraava ottelu on ensi sunnuntaina, kun Äijänsuolle saapuu sarjakärki FC Jazz.