Pallo-Iirot huomenna Musan Wembleylle

6.8.2013


Pallo-Iirojen pelit jatkuvat jälleen huomenna Porissa. Joukkue lähtee maksamaan kalavelkoja Musan Salaman vieraaksi.

Huomenna pelataan Kakkosen läntisessä lohkossa täysi kierros. Iltaan mahtuu kärkikahinoiden kannalta äärimmäisen mielenkiintoisia otteluita. Sarjakärki FC Jazz matkaa Närpiöön, josta kukaan ei ole hakenut pistettäkään ensimmäisen kotipelin jälkeen. Tuo ainut Kraftin kaatanut joukkue on Pallo-Iirot. Toinen tiukka kamppailu pelataan Tampereella, jossa vitossijan TPV kohtaa kolmantena olevan Maskun.

Iirot lähtee omaan otteluunsa allaan elintärkeä viime hetken nousu voittoon ÅIFK:a vastaan. Lisäajan sankarina hääri Kristian Gustafsson kahdella osumallaan. Raumalaisnippu saa matkaan täyden kokoonpanon. Lasaretissa jatkaa Nico Rinne, jonka toipumisaikataulu on toistaiseksi täysi mysteeri. Jere Kyrkkö puolestaan on jälleen mukana ottelussa.

Kotijoukkueelta puuttuu pelikieltojen takia Jarno Ruisniemi sekä sen tärkein lenkki toppari Jussi Välilä.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa MuSa haki kolme pistettä Raumalta. Iirojen paketti hajosi toisella jaksolla totaalisesti ja vieraat nousivat maalin takaa 1-2 -voittoon.

Salminen haluaa eroon painajaisista

Viime ottelussa pelikieltoa kärsinyt toppari Verneri Salminen tietää tasan tarkkaan mikä on homman nimi keskiviikko-illan ottelussa:

- Nyt maksetaan potut pottuina. Alkukauden järkyttävä sulaminen MuSaa vastaan kuitataan huomenna. Henkilökohtaisella tasolla haluan eroon viime kohtaamisen aiheuttamista painajaisista, jotka vieläkin kummittelee öisin. Nyt on aika saattaa se episodi päätökseen ja repiä kolme pistettä.

Hän odottaa pienellä kentällä pelattavasta ottelusta fyysistä mittelöä:

- Kyllähän olosuhteet on pelattu kovalle matsille. Musassa vedetään ihan minimikentällä, joten tilaa ja ylimääräistä aikaa on turha odottaa. Pelistä on raavittava kolme tikkiä keinolla millä hyvänsä, näin se vaan on!