Pallo-Iiroille kaksi tärkeää jatkosopimusta

17.8.2011


Joukkueen tämän kauden paras maalintekijä, 21 osuman Juho Patola, ja runkolaituri Nico Rinne ovat laittaneet nimensä alle jatkopahveihin. Patola allekirjoitti kaksivuotisen ja Rinne yksivuotisen diilin.

Patolan maalimäärä on varmasti herättänyt huomiota ylemmilläkin sarjatasoilla. Hyökkääjän jatkosopimus on kuitenkin tietynlainen kiitos ja osoitus tyytyväisyydestä.

- Olen saanut Pantsen aikana luottamusta ja peliaikaa. Harjoittelun ja pelien kautta viimeistelyyn on löytynyt tarvittua rauhallisuutta ja päämäärää, Patola kertoi.

Patola opiskelee Porissa, mutta edes Ykkösessä pelaava PoPa ei ohittanut Pallo-Iiroja hyökkääjän puntarissa.

- Satakunnassa ei ole Pallo-Iiroja parempaa seuraa ja joukkuetta pelata, Patola taustoitti sopimuksen solmimisen syitä.

Rinteellä riittää nälkää

Samat sanat huomion herättämisestä pätevät Rinteeseenkin. Nopea ja taitava laitahyökkääjä on kuulunut Lehtosen avauskokoonpanon vakiokalustoon ja ainekset tilastoissa loistamiseen ovat olemassa. Rinteen uran seuraava askel on loppusilauksen päässä.

- Olen saanut hyvässä valmennuksessa paljon vastuuta ja nimenomaan hyökkäyspäässä. Kausi ei ole kuitenkaan tehojen osalta ollut mitä oli toiveissa, joten nälkää löytyi tehdä vuoden jatko, Rinne valotti tuntemuksiaan.

- Tottakai, jos ensi kausi menee hyvin ja niitä tehoja alkaa löytyä, niin ei ole mahdottomuus, että koittaisi jossain ylempänäkin.

Siksi molempien sopimuksiin onkin sorvattu pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen Veikkausliigaan mikäli mahdollisuus ilmenee.

Lehtonen erittäin tyytyväinen

Pallo-Iirojen päävalmentaja Pasi Lehtonen on erittäin tyytyväinen, että kaksi Kakkosen tasolla kivikovaa pelaajaa halusi sitoutua jatkamaan seurassa.

- On tietenkin valmentajalle hieno tilanne, että saa kaksi avainpelaajaa sitoutumaan ensi kauteen jo tässä vaiheessa.

- Molemmilla on tinkimätön asenne tehdä töitä ja halua kehittyä. Sellaisien pelaajien kanssa on ilo työskennellä ja yrittää auttaa heitä tavoitteissaan. Tavoitteena on nousta lähivuosina, jossei jo tänä vuonna Ykköseen. Nämä sopimukset olivat askel kohti sitä tavoitetta ja toivon, että Juhon ja Nicon sitoutuminen palkitaan nousulla ja näyttömahdollisuudella Ykkösessä, Lehtonen sanaili.