Edustus Tikkurilaan, reservi Euraan

21.6.2011


Kakkosen B-lohkon häntäpäässä majaileva TiPS on Pallo-Iirojen seuraava vastustaja. Kun edustus matkaa keskiviikkona Tikkurilaan, reservijoukkue pelaa oman tärkeän ottelussa tiistaina Eurassa.

Pasi Lehtonen kävi vakoilemassa FC Jazzin ja TiPS:n välisen ottelun Porissa. Vesisateessa pelattu matsi ei ehkä antanut tikkurilalaisista täydellistä kuvaa, mutta Lehtosen verkkokalvolle piirtyi mielikuva tiivisti puolustavasta ja isokokoisesta nousijajoukkueesta.

- Siinä mielessä hyvä vastustaja, että omaa peliä ei tarvitse ainakaan muuttaa. Miesten ja varsinkin pallon täytyy pysyä liikkeessä Tikkurilassa, Lehtonen sanaili.

Läpihuutojuttu peli ei ole, vaikka TiPS löytyykin sarjataulukon häntäpäästä, Iirojen taistellessa noususta. Viime kotipelissään TiPS venyi 1-1-tasapeliin SalPan kanssa.

Reservi matkustaa Euran Pallon vieraaksi

Tarkkasilmäisimmät huomasivat Salossa reservin joukkueenjohtajan Janne Matisen luimistelemassa katsojien joukossa. Hänen epäillään matkustaneen tarkkailemaan mahdollisten edustusapujen esiintymistä tiistain EuPa-matsia silmällä pitäen.

Mahdollisista Euraan lähtijöistä Jonas Nyholm käväisi kentällä toisella jaksolla, mutta on juniori-ikäisenä mahdollisesti käytettävissä.

- Nyt tilanne on sellainen, että haemme Eurasta ehdottomasti kolmea pistettä. Sarjataulukko ja peliesitykset eivät siellä aivan täysin vastaa toisiaan. Tarkkailtu on riittävästi ja voittoon on täydet saumat, Matinen sanoi.

- Euraan on tulossa myöskin ennakossa kaipailtu toppari Eetu Setänen, joka yrittää epätoivon vimmalla laittaa itseään kuntoon loukkaantumisten jälkeen vielä täksi kesäksi.

- Jos ei Eurasta kolmea pistettä tule, niin yksikään reservin pelaajista ei iloliemeen muuten kajoa. Tulee historian kuivin juhannus, jos ei verkko heilu, Matinen vannoi.