Otteluennakko P-Iirot - EuPa

14.1.2011


Pallo-Iirojen miesten edustusjoukkue maiskutteli kinkut ja paukutteli raketit omatoimisen harjoitusjakson siivittämänä. Tammikuun alussa palattiin tositoimiin testien merkeissä, ja nyt Pasi Lehtonen on sulatellut suojattiensa silavia harjoituksissa parin viikon ajan.
 
Lauantaina raumalaisyleisöllä on alkaneen kauden ensimmäinen mahdollisuus tulla tarkkailemaan joukkueen otteita. Pallo-Iirot kohtaa harjoitusottelussa uuteen kolmosdivisioonaan itsensä viime kaudella temmanneen Euran Pallon.
 
Kotijoukkueen telakalla huilailevat viime kauden keväällä ikävän polvivamman saanut Ville Kukkanen, tuoreempi polvivaivainen Juho Lehtovaara ja Jonas Nyholm. Vastapainoksi fläppitauluvelho Lehtonen sai lisää pelinappuloita puolustusvoimilta neljän pelaajan päästyä armeijasta. Vaihdossa tilalle lähti Nico Rinne, jonka pääseminen EuPa-otteluun vaikuttaa vaikealta.
 
Päävalmentaja Lehtonen näkee harjoituspelit paitsi valopilkkuina pitkään ja pimeään harjoituskauteen, myös oivana mahdollisuutena katsastaa nuoria pelaajia. Hän kehottaa yleisöäkin paikan päälle tarkkailemaan nuoria, ensiaskeileita edustusjoukkueessa ottavia pelaajia, kuten Arttu Mäki-Arvela ja Kristian Gustafsson. Rivien välistä hän jättää luettavaksi, että kokeneemman kaliiberin luottosotaratsujen, tyyliin Saku Peltonen - Kimmo Hörkkö, ensi pelien aika koittaa myöhemmin.
 
- Olemme muuttaneet harjoittelun sisältöä ja asioita käydään nyt enemmän läpi pelien kautta. Tämä matsi on hyvä mahdollisuus nähdä toimiiiko se otteluissa, Lehtonen mietiskeli.
 
Taistelu talviharjoitteluhallissa alkaa siis lauantaina 15.1 klo 14.00. Otteluun on vapaa pääsy, tervetuloa!