Pallo-Iirot solmi kolmen pelaajan kanssa jatkosopimukset

12.10.2010


Toke
Toke
Roope
Roope
Ville Seinäjoen väreissä
Ville Seinäjoen väreissä

Pallo-Iirojen ensi kauden pelaajarunko täydentyi kolmella pelaajalla, kun Roope Raunio allekirjoitti sopimuksen perjantaina ja Ville Kukkanen sekä Juho Torkkeli pistivät eilen nimensä jatkopapereihin. Kaikkien kolmen sopimus on yksivuotinen.

Roope (synt. -90) aloittaa tulevalla kaudella kolmannen kautensa edustusjoukkueessa. Juoksuvoimaisen laitakoneen mennyt kausi kärsi samanaikaisesta pestistä armeijan harmaissa ja missään vaiheessa kautta ei päästy näkemään sitä parasta Roopea. ”Roope on hyvä laitapelaaja, jolla on nöyrä asenne työntekoon. Odotan häneltä tulevalla kaudella läpimurtoa pelaavaan kokoonpanoon”, kertoo Iirojen vastuuvalmentaja Pasi Lehtonen

Seinäjoelta Raumalle ja Satakunnan Ammattikorkeakouluun opiskelemaan saapunut 22-vuotias keskikenttämies oli jo viime kaudella Iirojen sopimuspelaaja. Ville osoitti viime talvena lupaavia otteita talven harjoituksissa ja harjoitusotteluissa, mutta viimeisessä harjoitusottelussa tapahtunut kontaktitilanne johti polven ristisiteiden katkeamiseen ja sitä myötä koko kauden mittaiseen pakkolepoon. ”Ville tuo meille kookkaana ja fyysisenä pelaajana kaksinkamppailuvoimaa ja luo kovan kilpailutilanteen meidän keskialueelle”.

Juho on nuoresta iästään huolimatta osa joukkueen kokenutta kaartia. Jo kaudella 2004 Ykkösen pelejä Iirojen keltanutussa pelannut Juho aloittaa tulevalla kaudella seitsemännen kautensa edustusjoukkueessa. Sähäkkä ja tekninen pelimies on useimmiten nähty oikean laiturin paikalla, mutta on viime vuosina näyttänyt, että pystyy pelaamaan muissakin hyökkäävissä pelirooleissa. ”Juho pelasi hyvän kauden, mutta hänellä on potentiaalia vieläkin parempaan ja uskon, että hän tulee näyttämään sen kaudella 2011".

Näiden kolmen sopimuksen myötä joukkueella on 18 pelaajasopimusta, joista kolme on maalivahtia.