Päivitys edustusjoukkueen pelaajatilanteeseen

4.8.2009

Miesten edustusjoukkue muuttuu hieman loppukautta silmälläpitäen. Vasile Marchis palaa lainalta PoPasta joukkueen vahvuuteen. Malka, Kanerva sekä Vainiola puolestaan poistuu harjoitusvahvuudesta elokuun aikana.

Koulut vie miehiä

Koulujen alkamisen takia Iirojen harjoitusvahvuudesta poistuu kolme pelaajaa, jotka kuitenkin ovat joukkueen käytettävissä otteluissa. Pääkaupunkiseudulle suuntaavat Aleksi Kanerva sekä Joona Vainiola, heille seura pyrkii löytämään yhteisen treenipaikan loppukaudeksi. Joni-Petteri Malka puolestaan suuntaa Turkuun ja työesteet ennen opiskelujen alkua estävät harjoittelemisen edustuksen mukana loppukauden. Myös Joni-Petterille etsitään treenipaikkaa loppukaudeksi.

Marchiksen laina päättyi

Vasile Marchiksen laina-aika PoPassa on päättynyt ja Vasu on palannut mukaan edustuksen miesvahvuuteen.

Päivitys loukkaantumistilanteeseen

Loukkaantumisten takia sivussa on edelleen Uuttu, Torkkeli, Peltonen (Saku) ja Barlow. Uutun ja Torkkelin loukkaantumiset ovat sen verran vakavia ettei he pysty pelaamaan enää tällä kaudella. Peltonen ja Barlow puolestaan odottavat pääsyä magneettikuvaan jonka jälkeen selviää heidän loukkaantumisten vakavuus.

Vahvistuksia haetaan


Pallo-Iirot on heittänyt pelaajahankinta-verkot vesille ja hakee miesten edustusjoukkueeseen ensisijaisesti vahvistusta hyökkäyspäähän. Joukkue kokeilee uusia pelaajia try-out periaatteella elokuun aikana. Ensimmäiset pelaajat ovat testissä ja joukkueen harjoituksissa mukana jo tällä viikolla.