Edustukseen Pelintekijä Jenkeistä

18.11.2008


Pallo-Iirojen uusi keskikentän vahvistus on 24-vuotias jamaikalaissyntyinen Kenniel Martin. Jamaikan maajoukkuettakin edustanut Kenniel saapuu Iiroihin Matt Glaeserin tavoin Yhdysvalloista. Kenniel Martinin tulon myötä Iirojen täsmähankinnat ensi kauden joukkueeseen on hankittu ja joukkue alkaa olla kasassa.

Kenniel Martinille on kaavailtu Pallo-Iirojen ensi kauden joukkueessa pelintekijänroolia.

-Kenniel on hyökkäävä keskikenttäpelaaja joka pystyy tarvittaessa myös maalintekoon, tarkentaa valmennuspäällikkö Matti Lehtonen uutta hankintaa.

Kennielin kanssa tehty sopimus kattaa kauden 2009 sekä sisältää option kaudesta 2010

Jamaikalaissyntyinen Jenkki

Kenniel Martin on syntynyt Jamaikalla 17. maaliskuuta 1984. Jamaikan alle 15-vuotiaiden maajoukkueeseen hän kuului vuonna 1999. Jamaikalaisjuuristaan huolimatta Kenniel on Yhdysvaltojen kansalainen.

Vuosina 2003-2007 Kenniel edusti Hartfordin yliopistoa Matt Glaeserin tavoin ja hänet on valittu mm. vuonna 2003 vuoden tulokkaksi. Kenniel on valittu yliopistoaikanaan myös MVP:ksi sekä useampaan otteeseen all-star joukkueeseen.

Kokemusta Euroopasta

Yliopiston jälkeen kaudella 2007 Kenniel pelasi Chigaco Firen Major League Soccer (MLS) -joukkueessa. Euroopassa pelaaminen ei hänelle ole täysin vierasta, koska viime kaudella (2008) hän pelasi Romaniassa FCM Bacaun joukkueessa, joka pelaa Romanian toiseksi korkeimalla sarjatasolla Divizia B:ssä. FCM Bacaun lisäksi Kenniel pelasi kotimaassaan Hartford Unitedin riveissä kaudella 2008.

Molemmat Iirojen amerikkalaisvahvistukset Kenniel Martin sekä Matt Glaeser liittyvät harjoitusvahvuuteen maaliskuussa.